2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من کارم کلیپ سازی هست با قیمت مناسب اگه مشتری پیدا کنید میتونیم با هم همکاری کنیم

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
2805
هرچی شد محیط امن باشه

کرج پر از کارخونه اس کلی کار هست 

حالا فروشگاه ها و رستوران ها شاید محیط خوب نباشه 

ولی کارخونه امنه 

کاریابی هم بری برات کار پیدا میکننن البته کار یابی خوب 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
کرج پر از کارخونه اس کلی کار هست حالا فروشگاه ها و رستوران ها شاید محیط خوب نباشه ولی کارخونه امنه ک ...

کارخونه مثلا اون روز شرکت کروز زنگ‌زدن گفتن فرم پر کن خبری نیس

چن جا دیگم زنگ‌زدم گفتن نیروی خانوم نمیخایم اقا

اصلا سر درنمیارم عزیزم نمیدونم چجوریه

چیو سر در نمیاری؟

ببین کارخونه ها معمولا تایم کاریش 8 ساعته یا دوازده ساعته اس سرویس رفت و برگشت داره و وعده غذایی و حقوق اداره کار

باید بگردی هرکدوم مزایای بهتری داره بری 

توی دیوار قسمت استخدام صنعتی فنی مهندسی بزن کلی اگهی میاد

کاریابی یکی تو خیابون انقلاب تهران هست من قبلا رفتم خوب بود واقعا پیگر بودن 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
کارخونه مثلا اون روز شرکت کروز زنگ‌زدن گفتن فرم پر کن خبری نیسچن جا دیگم زنگ‌زدم گفتن نیروی خانوم نم ...

کروز چون متقاضی زیاده داره 

باید بگردی هروز تو دیوار کلی آگهی هست 

چیو سر در نمیاری؟ ببین کارخونه ها معمولا تایم کاریش 8 ساعته یا دوازده ساعته اس سرویس رفت و برگشت دار ...

اره عزیزم‌اینجوری زدم چن جا اورد تماس گرفتم 

حالا خیلیاش مشکوک بودن زنگ نزدم مثلا یکیشو نوشته بود حقوق ۲۵ میلیون الی ۳۵ برا خط تولید 

شما ساکن کجایی؟جایی مشغول ب کار نیسی؟

عزیزم اگ ادیت صدا هم میتونی باهم ی پیج بزنیم فالور جمع کنیم بعدش انلاین شاپ

من پیج دارم پنجاه کا فالور هم دارم .کلیپ تولد و دعوت نامه عقد عروسی و  اینا  به صورت دیجیتال درست میکنم .بیشتر آهنگ میخوان برای کلیپاشون .گوینده هم دارم برا بعضی ها ک سفارش میدن

طراحی کلیپ دعوت نامه عروسی ، عقد ، تولد ، فارغ التحصیلی و قدم نو رسیده  با اسم خودتون، به  قیمت 95تومان @clip_edit44 فالوم کن 
وایی عالیه ب اون گوینده حقوق میدی؟

اره به ازای هر کلیپی صد میدم 

2810