2777
2789

خیلی بداخلاق شده اصلا اصلا اصلا اینطپری نبود همیشه بهم‌احترام‌میذاشت 

تقریبا تو‌خونه هرچی‌من‌میگفتم‌همون‌میشد خیای هوام و‌داشت بهم‌محبت‌میکرد خیلی برامون مهم‌بود اخرشب حتما بعلش باشم ک‌بخوابیم کلا شوخی زیاد بود توخونمون 

ولی الان اصلا هشم حس میکنم از یدچیز دلخوره با کنایه باهام خرف میزنه محبت اصلا اصلا اصلا نداره شب یطوری میاد رو‌تخت ک‌من خواب باشم  زود بخوابه بغل نکنه یا وقتی میاد ک‌بیدارم سریع ی متکا بغلش میگیره ک‌نرم‌بغلش 

به کوچیکترین شوخی یا خرفم‌واکنش میده و‌ناراحت میشه 

ببخشید ببخشید میفهمم و‌متوجه میشم ک رابطه میخواد ولی همون‌لحظه زود از رو‌تخت پامیشه ک نباشه 

میدونه چقدر بدم‌میاد زیاد بره پیش دوستاش عمدا هرشب میره که اذیت بشم یجورایی انگار از ی چی دلخوره داره تلافی میکنه نمیدونم واقعا چرا فکر میکنم دیگ‌دوستم نداره😭😭😭

ب نظرمن بی دلیل جون‌اتفاقی نیوفتاده بینمون گوشیش هم دستم‌خیانتی ندیدم ازش و‌چیز‌مشکوکی ندیدم

باهاش اصلا نمیشه حرف بزنم چون‌واقعا طریقه درست حرف زدن و‌ندارم و‌بی جنبم ی دقعه ی چی‌میگه ک‌ناراحت میشم‌ و‌دعوامون میشه یا گریه میکنم 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه یهو چش شده یهو که نمیشه شاید چیزی شده که خودت متوجه نبودی یا بعضی ها دور از جون همسر شما گوشی هس ...

نمیدونم بخدا یدفعه چی شد بنظرت بهش پیام بدم از چیزی از من دلخوره

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

کمبود محبت رو تقریبا همه زنها تجربه می کنن دلیل زیاد داره

رفتارهای ما و خانواده ها

مشکلات اقتصادی

هیجانات اولیه زندگی که بعد از مدتی فروکش میکنه

ایده آلهایی که توی ذهن همسرمون هست و عملی نمیشن

...

سعی کن سرت رو به کارهای دیگه گرم کنی زیاد حس نکنی بهت توجه نمی کنه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
نمیدونم بخدا یدفعه چی شد بنظرت بهش پیام بدم از چیزی از من دلخوره

والا چی بگم میترسم پیام بدی بدتر ادامه بده مردا معمولا میبینن زن حساس شده بدتر میکنن اما بنظرم برای آرامش خودت هم شده ازش سوال کن بگو چیشده که من خبر ندارم 

چجور آدمیه این اواخر چیزی ازت خواسته

واقعا مغزم قفله چیزی یادم نمیاد حدود‌ی ماه پیش باهم ی دعوای شدید داشتیم ک بعد ی هفته اشتی شدیم و‌خیلی دلتنگ‌هم بودیم  همه چی اوکی بود بعد اون ی چندروز خوب بود بعد دیگ اینجوری شده 

نمیدونم بهش پیام‌بدم‌بگم‌عزیزم‌چیزی شده از من دلخوری یا نه

کمبود محبت رو تقریبا همه زنها تجربه می کنن دلیل زیاد دارهرفتارهای ما و خانواده هامشکلات اقتصادیهیجان ...

نمیتونم خیلییی برام‌مهم‌بود رفتارهای خوبش 

مشکلات اقتصادی هم‌براش پیش اومده 

ولی حس‌میکنم یه درخواستهایی ازم داشته یا تو ذهنش بوده ک نرسیده بهشون دلگیره از من

نمیتونم خیلییی برام‌مهم‌بود رفتارهای خوبش مشکلات اقتصادی هم‌براش پیش اومده ولی حس‌میکنم یه درخواستها ...

زندگی واقعی همینه گلم

مگه اون همه انتظاراتت رو برآورده کرده؟

باید همینطوری که هستی بپذیردت

مگه اینکه هدفش از این بدقلقی ها رسیدن به خواسته هاش باشه که کار زشتیه محرومیت عاطفی بده به شما تا به خواسته هاش برسه

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
والا چی بگم میترسم پیام بدی بدتر ادامه بده مردا معمولا میبینن زن حساس شده بدتر میکنن اما بنظرم برای ...

بهش پیام دادم حل شد😂😂😂

اسی جان ی مدت دست از محبت یک طرفه بکش نمیگم ب زندگیت نرسی ها ن اما خب زیاد محبت نکن نرو جلو معمولی باش تا ببینی بلاخره ب خودش میاد یا ن نزدیکی زیاد شما بهش یکم اوضاع بد کرده دوری لازمه امیدوارم حل بشه واقعا ناراحت شدم 

2810