2777
2789
عنوان

٤٠ تومن خرج خورد و خوراک❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 55 پست

اگه خوب باشه خوردوخوراکت همین میشه 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی نرمال بود بنظرم

خیلی

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
خاویار میخوره مگه صبح تا شب

عزیزم نمیشه کسی رو با سبک زندگی خودمون مقایسه کنین

چ بسا عادت دارن زیاد رستوران میرن

حتی خرید ماحیتاج روزانه و اینکه چی انتخاب کنی و از کجا بخری کلی اختلاف قیمت میتونه ایجاد کنه

ببین چرا برات باور ناپذیرهمن بیشتر از اینم دیدم خودمم یه ماه پنجاه تومن خرجمه یک ماه پنج تومن

خرج کردن چه ربطی به خورد و خوراک داره

طرف داره میگه ٤٠ میلیون فقط برای خورد و خوراک میره و هیچی برای بقیش نمیمونه

طرفدار تیمی هستم که ازش قهرمانی زیاد دیدم😍😍♥️🚩🚩طرفدار تیمی که سرور همیشگی بعضیاست😂😂🤷‍♀️🤷‍♀️              و همانا خداوند پرسپولیس را آفرید که اس _ ق _ ال بدون سرور نماند😍😍♥️♥️🚩🚩🚩🚩🚩🚩
شاید بیرون زیاد میرن یا مهمون زیاد دارن یا مدل غذاهاشون پرخرجهغیر ممکن که نیس

دقیقا همینه

چرا باورش براتون سخته؟

عموی منم ماهی سی پنج میلیون فقط خرج خوراکی لباس اینا میکنن همشم مهمونی میگیرن فقط خونه ی ماشین دارن

خوده ماهم بااینکه چهارنفریم 

و س نفرمون کارمیکنه روهم ماهی نزدیک چهل تومن فقط خرج وام قسط غرقه کشی خوراکی کرایه خونه و ضرربرا سنگینی میکنیم😐 بعد پولدارم‌نیستیم وضعیتمون متوسط رو به پایینه

خیلی تعجبم میاد واستون عجیبه

والا دیدیم خوردیم خریدیم هیچوقتم ٤٠ میلیون خرج خورد و خوراکمون نشدهخونه ماله خودمونه دوتا ماشین و... ...

بازم دلیل نمیشه مسخره کنید من آدم میشناسم پول تو جیبی بچه دبیرستانیش فقط ۵۰ ملیونه 

کیفیت و شرایط زندگی آدم ها باهم تفاوت دارند 

ولی درکل هیچ شهری مثل تهران تورم نداره 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
نوع ،زندگی افراد کلی با هم فرق می‌کند، یکی پایه خورد وخوراکش غذای رستورانی هست ،یکی زده بود روتین زن ...

خب نوع زندگیشع؟

اه و نالشو چرا برای ما میاره

مگه ما حقوقشو میدیم که اعتراض داره کمه  

والا دیدیم خوردیم خریدیم هیچوقتم ٤٠ میلیون خرج خورد و خوراکمون نشدهخونه ماله خودمونه دوتا ماشین و... ...

ببین من خودم تبریز زندگی میکنم حالا اهل تهرانم نیستیم اما واقعا یه همچین پولی زیادم عجیب نیس من یه کت دو وجبی خریدم 1.500 حالا این فقط خرید یه لباس برای یه روز بود دو تا شکلات اصل بخوای بخری کمتر از 300 400 نمیشه بخوای واسه یه ماه گوشت بخری کم کمش میشه 6 میل برنج حالا به کنار روغن و بقیه مواد غذایی هم حساب کنید حتی بیشترم میشه حالا باقی خوراکی رو ول کنیم

ول کن جهان را قهوه‌ات یخ کرد.