2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم و عفونت مکرر

50 بازدید | 8 پست

سلام دوستان من از موقعی ک ازدواج کردم عفونتن شروع شد چن باررفتن وکتر پماد و قرص دادن یکم خوب شدم بعد زایمان دوباره شروع شده افتضاحه خارش و سوزش ندارم فقد ترشح دارم سفید رنگ رفتم دکتر گف دهانه رحمت زخمه باید فریز کنی ترسیدم گفتم نه برداشت یه قرص میترونیدازول با پماد کلوتریمازول داد باز مصرف کردم یکم خوب شدم الان دوباره شروع شده چیکار کنم ببخشد موقع رابطه هم ترشحم میاد بیشتر خجالت میکشم از وضعم و کلا زده شدم از رابطه بخاطر این ترشح هروقت شوهرم رابطه میخواد پسش میزنم نمیدونم چیکار کنم این عفونته تموم شه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میترسم بخدا میخوام با قرص و دارو خوب شه نمیشه

نترس عزیزم منم زخم داشتم فریز کردم فقط یه ماه نباید بعد از فریز کردن نزدیکی داشته باشی درد نداره گلم بعدش خوب میشی فقط باید مراقب باشی  تا عفونت نگیری تو خونه لباس زیر نپوش از شوینده های واژینال استفاده  نکن موقع پریود خودت رو خوب خشک کن 

2805
شما الان خوب شدین دیگ عفونت ندارین؟؟؟

زخمم خوب شد ولی باز گاهی عفونت میگیرم با فریز کردن زخم خوب میشه ولی عفونت ممکنه باز بگیری این زخم باعث عفونت نمیشه بلکه باعث بیماری جدی‌تری مثل سرطان میشه ولی عفونت ممکنه بخاطر پوشیدن لباس زیر و یا تو دوران پریودی ویا استفاده  بیش از حد از شوینده ها  سالی چند بار بوجود بیاد