2777
2789
عنوان

مواد داخل سمبوسه تون چیه

71 بازدید | 10 پست

بعد اینکه با خمیر یوفکا خوب میشن 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باخمیر یوفکا میشه پیراشکی ، با نون میشه سمبوسه

نمی دونستم 

سوال منو جواب می دین؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
سیب زمینی. جعفری .گوشت چرخ کرده و سرخ‌شده با پیاز و اینابعضیا گوشت چرخی نمیزنن. اصل سمبوسه هم نداره. ...

ممنونم ، گوشت گرون ولی خوشمزه س 

سینه مرغ بزنم خوبه؟

سلیقه ایه

من تو مجله یدونه دیدم سیب زمینی سرخ میکنی جعفری و ربم میزنی میزاری لای نون سرخ میکنی

چرخ کرده هم میشه اضافه کرد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نمی دونستم سوال منو جواب می دین؟

سمبوسه عادی ، سیبزمینی و جعفری و نمک و فلفل سیاه 

سمبوسه پیتزایی ، سیب زمینی نگینی سرخ شده، سوسیس سرخ شده، قارچ سرخ شده، پیاز و فلفل دلمه سرخ شده + کمی رب+ پنیر پیتزا تو هر سمبوسه

سلیقه ایهمن تو مجله یدونه دیدم سیب زمینی سرخ میکنی جعفری و ربم میزنی میزاری لای نون سرخ میکنیچرخ کرد ...

خودتون درست نکردین ؟اگه درست کردین چیا داخل خمیر گذاشتین؟

خودتون درست نکردین ؟اگه درست کردین چیا داخل خمیر گذاشتین؟

خمیر نه با نون درست کردم سیب زمینی رب جعفری عالی شد

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....

سمبوسه پیتزایی بیشتر درست میکنیم

سوسیس قارچ، پنیر پیتزا سیب زمینی و پیاز و نان لواش و اینچیزا

سمبوسه گوشتی هم خیلی دوس دارم 

سیب زمینی و پیاز و گوشت فلفل دلمه ای، رب گوجه سبزی دلخواه، کاری، کنسرو ذرت

ممنونم ، گوشت گرون ولی خوشمزه س سینه مرغ بزنم خوبه؟

میتونی بپزی ریش کنی ادویه بزنی بهش، بزنیش به سیب زمینی پخته . اگه پسندته. 

ولی انتظار گوشت چرخ شده نداشته باش.

خییییلی کم گوشت چرخی بزن بهش. کم درمیاد.