2777
2789
عنوان

میخواستم برم سرکار

106 بازدید | 15 پست

قران باز کردم .چند بار .راهنمایی خواستم .استخاره نگرفتم .

درباره مسایل مختلف از قران راهنمایی میخواهم .میدونم کار کردن برای من مخصوصا خودم اصلا برکت نداره .

درباره این قران گفته ما به شما همه چی دادیم بازم شکر گذار نیستید .کفران میکنید .چند بار قران باز کردم اومد این معنی ها .میدونم اگر برم سراغ کاری خدا خوشش نیاد .فقط عذابه و ورشکستگیه برام .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

وا

خدا خودش مدام میگه ما باید کار و تلاش کنیم

از تو حرکت از خدا برکت

برعکس خدا از تنبلی بیزاره..

اگر همسرت مخالفه و با جنگ میخوای بری سرکار.. پشتش ناراحتی و اختلاف هست..خب شوهرتو اول راضی کن بعد برو

اگر متاهلی و همسرت مشکلی نداره و.. همه ی این حرفات از یاس و ناامیدی و بدبینی های بی دلیلت هست و تو باید توکلت به خدا باشه و تا روزی که زنده ای کار و تلاش کنی و در کنارش اگر برات امکانش بود به فقرا هم کمک کنی تا برکت زندگیت چند برابر بشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه همه چیز داده بود که الان دنبال کار نبودی. واقعا همه چی داری؟

خدا گفته من همه چی دادم .میگید خانه هاتون محافظ نداره .ولی در واقع محافظ داره .ایمانتان ضعیفه .

اخرتتون را به دنیا نفروشید .

واخدا خودش مدام میگه ما باید کار و تلاش کنیماز تو حرکت از خدا برکتبرعکس خدا از تنبلی بیزاره..اگر همس ...

مجردم بابام پولداره .

مگه میخوای بری دزدی😐دوریال مال حلال میخوای دربیاری

من بابام پولداره .مجردم .ولی  خوب بقیه را میبینیم دلمون پول بیشتر میخواهد .

خدا گفته من همه چی دادم .میگید خانه هاتون محافظ نداره .ولی در واقع محافظ داره .ایمانتان ضعیفه .اخرتت ...

حالا شغله چی هست که اینجوری فکر میکنی

به نام خدایی که ما رو بنده خطاب نکرد بلکه فرزند خودش خطاب کرد.✝
من بابام پولداره .مجردم .ولی خوب بقیه را میبینیم دلمون پول بیشتر میخواهد .

به داشته هات قانع باش من فک کردم لنگ پولی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
مجردم بابام پولداره .

خب باشه

تو کار کن از پولت به فقرا کمک کن... نذری بده

اگر تو فکر پول جمع کردن و مال اندوزی هستی.. خب خدا راست میگه.. خدا همه چی داده.. خدا محافظ اموال همه است.. به شرطی که به این جمله قلبی اعتقاد داشته باشیم.. اونایی که ایمان قلبی به این جمله ندارن اقا دزده میره سر وقتشون..

اما اگر قرار بود همه مثل تو فکر کنن پولدارا نمی اومدن کارخونه بزنن برای ۴تا کارگر شغل ایجاد کنن.. میگفتن خونه و ماشین و پول داریم بشینیم کیفشو ببریم.. اونی که پول داره باید به دیگران هم کمک کنه.. یا مستقیم.. یا غیر مستقیم.. مثل خیلی از کارخونه دارها.. مثل خیلی از تولیدی ها.. مثل خیلی از مغازه دارها که ۴تا ادم هم کنارشون کار میکنن و حقوق میگزرن و زندگی شون از این راه میگذره..

تو اگر سرمایه ای داری تو یه شغلی که سود دهی داشته باشه شغل ایجاد کن.. چند نفر هم کنارت نون بخورن.. به فقرا هم کمک کن.. به مدرسه سازها به هر کس که تو کار خیر نیاز به پول داره از پولی که خودت در میاری کمک کن..

تو اگر قلبت با خدا باشه و پول پرست نباشی و هدفت خیر باشه خدا هم پشتت می ایسته..

خب باشهتو کار کن از پولت به فقرا کمک کن... نذری بدهاگر تو فکر پول جمع کردن و مال اندوزی هستی.. خب خد ...

خدا وظیفه دیگه محول کرده .

حتی خوابم وقتی ترشی میفروختم .یک پاسدار تو خوابم اومد گفت اینا چیه دستت کپک میزنه .پاشو کار دیگه کن .روحانی هم پیشش بود .پاشدم جدا شدم ازشون .پاسداره به روحانی گفتش اقا اون خانم رفت .اقا گفت برمیگرده .نمیدونم به چه دردی میخورم .خودم نبمه شنوام .حرف زدن بلد نیستم .ترشی درست کردن هم خوب بود .که بعد از اون خواب بله همش کپک زد .

💐﷽💐

حاج آقا فخر تهرانی :

من زمانی که در نجف بودم، آن‌جا از ناحیهٔ امیرالمومنین -علیه‌السلام- عنایتی به من رسید که شب‌های جمعه ۳۰ مرتبه #سوره‌_قدر را می‌خوانم و بعد هم سه مرتبه می‌گویم:

«اللَّهُمَّ أَلْهِمْنِي الْخَيْرَ وَ الْعَمَلَ بِهِ»

که فرازی از دعای ابوحمزه ثمالی است؛

ایشان می‌فرمودند:

به این ترتیب من در طول هفته می‌فهمم چه کاری باید انجام بدهم، کجا باید بروم و کجا نباید بروم!

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083