2777
2789
ممنون عزیزم و از توالت فرنگی حتما باید استفاده کنم؟!!

کاور توالت فرنگی بگیر تو بیمارستان اگر چندشت میشه بشینی 

منم برده بودم

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
توروخدااااا برای من دعا کن خیلی محتاج دعام منو یادت نره 🥹عزیزم برات صلوات میفرستم زایمانت راحت باش ...

عزیزم انشاا..خدا حاجتت و بده من که نمیشناسمت اسمت و ببرم سر زایمانم ولی میگم کاربرای نی نی سایت خوبه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برای این میگم تو دسشویی بیشتر بشینی چون بعد سزارین بخاطر بی حسی حس مدفوعت یه تایم کوتاه از بین میره ...

چه بد😣مشکلم اینه من دستشویی نا آشنا که برم اونم توالت فرنگی نا خودآگاه یبوست میشم تا چند روز و چقدر سخت میشه برام اینطوری 

چه بد😣مشکلم اینه من دستشویی نا آشنا که برم اونم توالت فرنگی نا خودآگاه یبوست میشم تا چند روز و چقدر ...

شکمت کار نکنه مرخص نمیکنن 

راحت برو بشین تا کار کنه

من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
عزیزم انشاا..خدا حاجتت و بده من که نمیشناسمت اسمت و ببرم سر زایمانم ولی میگم کاربرای نی نی سایت خوبه ...

قربونت عزیزم مرسی مهربون جان🥺❤️

من مرضیه ام 

ان شالله که زایمانت راحت باشه 🙏🏻

انشاللا به سلامتی پمپ درد یادت نره خیلی تاثیر داشت برای من که سز سوم شدم اگه سر اولی داشمتش زودتر ...

ممنونم چشم 

پمپ درد دکترم گفت ممنوع شده متاسفانه

اگه بچه چونش لرزید سردش نیست قندش افتاده باید بهش شیر بدی من اینو نمیدونستم هی فکر‌میکردم سردشه یه پ ...

الهی عزیزم خب نمیدونستی دیگه 😕مرسی که منو آگاه کردی😍

اولا مبارکه ان شاءالله بسلامتی بغلش کنی موقع عمل برا همه دعا کن برای ظهور، عاقبت بخیری،اولاد سالم وص ...

چشم حتما دعا میکنم 

انشاا…که همینی شما میگی بشه😍