2777
2789

ایشالا بسلامتی

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ریلکس باش استرس نداشته باش خیلی راحته انسالله بسلامتی نی نی خوشگلتو بغل کنی اول برا کسایی که منتظرن دعاکن بعدم برای حاجت و مشکل من دعاکن گلم

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

انشالله به سلامتی

هروقت مجاز به راه رفتن شدی حتی حس دفع مدفوع هم نداشتی برو دستشویی اونقدر بشین تا کم کم دفع کنی هرچقدر کم هم باشه خیلی کمک میکنه تو درد و‌کشیدگی جای عمل و راه رفتنت راحت تر میشه این تجربه ی دوتا سزارینمه

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

اصلا از زایمان نترس 

خوشگل کن برو 

وسیله نوزاد رو ت کیف بزار 

پرونده پزشکی همرات باشه

اگه بی حس از کمر میشی اصلااا سرتو زیاد تکون نده 

مادرا ک زایمان طبیعی میکنن زیاد شیر ندارن اولش 

غصه نخور

2810