2777
2789

من با پیاز فراوون  و فلفل دلمه و زعفران و...دم میزارم .بعد از یه ساعت رب سرخ میکنم میریزم روشون .خیلی خوب میشه

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️

امیرعلی من ۴ سالشه انقدر سر همه چیز با من لجبازی میکرد طاقت شنیدن نه نداشت، خلاصه از قشقرق و خشم و لجبازی جهنم کرده بود زندگی رو، تا اینکه با پیج اقای خلیلی و خانه رشد آشنا شدم. یه تیم ۱۰۰ نفره از روانشناس، گفتار و کار درمانگرهای خیلی دلسوز دارن که آنلاین و  تخصصی روی سن تا ۷ سال کار میکنند. 

توی ۱۰ جلسه کامل مشکلات پسرم از بین رفت.  اگر هر مشکلی دارید بهشون دایرکت بدید رایگان راهنمایی می کنن.

بازردچوبه و نمک نیمه سرخ میکنم 

تو همون ماهیتابه پیاز رنده شد تفت میدم +رب + ادویه+یه حبه سیر و چوب دارچین و هویج 

دولیوان آب جوش که اومد مرغ اضافه میکنم با آب لیمو ۲ ق 

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
2802

نمک و زردچوبه میزنم بعد تو روغن و یکم کره سرخ میکنم.

پیاز رو تو همون تابه تفت میدم فلفل دلمه هویج یکککم سیر و رب گوجه و میزنم مرغا رو میندازم تو این مواد و آب میریزم میذارم بپزه.اخر هم حتتتما زعفرون میزنم.

با پیاز و چوب دارچین و ادویه مخلوط و فلفل سیاه 

فلفل سبز و هویج و دلمه و نمک آبپزش میکنم اوایلش ک روش کف اومد کفاشو میگیرم میزارم کامل آبپز بشه البته آبلیمو فراموش نشه اصلا

دیگه هیچ بوی بدی نمیده

بعدشم تو روغن سرخش میکنم یا میزارمش تو سرخ کن بدون روغن خیلی خوب میشه

همون موقعی که مرغ رو تیکه میکنین تو آب نمک نیم ساعت بزارین باشه بعد تمیز بشورین داخلنایلون بزارین بعد بزارین تو فریزر قبل از پختن هم دو ساعت تو مواد پیاز و زردچوبه و نمک و آبلیمو بزارید باشه بعد با هر روشی  بپزید هم بافتش خوب میشه هم خوش طعمه 

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

اول با نمک و زعفرون سرخش میکنم بعد پیاز و هویج و فلفل دلمه‌ای رو تف میدم و رب بهش اضافه میکنم بعد مرغای سرخ شده رو به این سی آغشته میکنم بعد باقی مونده‌ی سس رو با آب جوش قاطی میکنم و میریزم تو قابلمه بعد تو قابلمه یه آبکش استیل میذارم و مرغارو میچینم داخلش و در قابلمه رو میذارم تا بپزه

عالی میشه همه تعریف میکنن از مرغام

من زعفرونی درست میکنم 

اگ خواستی میتونی از قبل مزه دار کنی

پیاز زیاد و سیر  با رون مرغ ‌تف میدم 

وقتی خوب سرخ شدن زعفرون نمک فلفل میزنم

خیلی کم اب اضافه میکنم خودشم به آب میوفته 

پخته میشه

ابش ک کم میشه اگ نپخته بود ی ذره دیگ اضافه کن

کم کم همینجوری سرخ میشه و خوشرنگ‌تر

اگ دوست داشته باشی اخرش میتونی زغال هم بذاری بوی دود بگیره

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین ابتدا مرغ رو با پیاز و سیر و ادویه مرغ و زردچوبه و فلفل و نمک میذارم بپزه با آب

بعد که نیم پز شد بیرون میارم

بعد تو یه ماهیتابه روغن یا کره میریزم و مرغ هارو توش سزخ میکنم دوطرفشو خوب خوب

بعد تو همون ماهیتابه پیاز داغ میکنم فلفل دلمه نگینی یک عدد سیر رنده شده و هویج حلقه شده هم تفت میدم در همون حین مرغارو هم تو موادم تفت میدم و رب یک قاشق کم تر نصف میزنم و تفت میدم بعدم آب مرغمو که داشتم از قبل از صافی رد میکنم میریزم داخل ماهیتابه مرغا ومواد دیگم اما نه همشو که آبکی نشه زیاد بعدم درشو میذارم که مغز پخت شه..زعفران دم کرذه هل کوبیده،آلو میندازم داخل موادم قشنگ میذارم دوساعت بپزه مغز پخت شه

روش دوم مرغ کره ای هست

مرغ رو آبپز میکنم با ادویع و پیاز و سیرو ...قشنگ بپزه ها

بعد اول توروغن سرخش میکنم بعدم کره اضافه میکنم یک قالب بزرگ بعدم زعفران دم کرده قشنگ مرغام توش بپزن و کره ای بشن مهمونام که دوست داشتن نمیدونم مثه اکبر میشه

2801
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز