2777
2789

زنگ تفریح با همکلاسیام اوکیم میگیم میخندیم

ولی وقتی معلم میخواد ازم سوال بپرسه استرس میگیرم،صدام میلرزه،نفس کم میارم

چهارشنبه هفته پیش اینطور شدم موقع درس جواب دادن همش میگم آبروم رفت همه فکر میکنند من استرسیم فردا هم دبیرمون مرد هست بهش که فکر میکنم اگه استرس گرفتم چیکار کنم😭من راهنمایی هم استرس داشتم ولی اومدم دبیرستان اینطوری شدم 

اگه کامل کامل درس رو حفظ کنی و مسلط باشی راحت میتونی جواب بدی

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من چهارشنبه جغرافیا داشتیم تا حد چی خونده بودم یعنی کتاب رو جویده بودم اما معلم یعو اسممو برای سوال پرسیدن گفت اینقدر استرس گرفتم صحبت نتونستم بکنم داشتم میلرزیدم پیشونیم داغ شد واقعا بدترین حس جهانه 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

اگه کامل کامل درس رو حفظ کنی و مسلط باشی راحت میتونی جواب بدی

وقتی دبیر و بیست نفر آدم نگاهشون به من هست استرس میگیرتم در حالت عادی خیلی آدم شوخی هستم و اهل صحبت کردن ولی اونجا اینطوری میشم

با خودت حرف بزن بگو دقیقا از چی می‌ترسی 

از اینکه جلو بچه ها ضایع شی یا درس بلد نباشی یا نمره نگیری یا... 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود 🤗 عزیزی که امضامو خوندی میشه یه صلوات برام بفرستی بعد لایک کنی تا منم برات صلوات بفرستم 😊؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین

روز قبل پرسش برو جلو آینه همه سوالارو از خودت بپرس و جواب بده 

قبل رفتن پای تخته نفس عمیق بکش 

و تصور کن هنوزم جلوی آینه داری جواب میدی یا حتی میتونی از خودت فیلم بگیری 

اینجوری استرست کمتر میشه 

موقع جواب هم به هیچکدوم از بچه ها نگاه نکن 

فقط به دبیر 

اگرم نگاهت به کسی افتاد سعی کن به کسی نگاه کنی که بیشتر از همه بهت آرامش میده