2777
2789
عنوان

واقعا قهر توی این شرایط هم بده؟

704 بازدید | 35 پست

ما مستاجریم زیر حموم لوله مشکل داره ۷ ماهه اومدیم اینجا از روز اول از اونجا آب میزد بیرون حتی اگه حموم نمیرفتیم همش به شوهرم میگم درستش کن امروز فردا میکنه ۷ ماهه آب میاد رو فرشم حتی تو اتاق کنار حموم گاهی زیر تختم میره از این سبدای لباس چوبی کنار حموم گذاشتم زیر اون میره تمام وسایلم واسه جهیزیه هست نو هستن همش داره خراب میشه صاحبخونه بنده خدا حرفی نداره شوهرم وقت نمیذاره بعد شبا میره کارخونشونو تعمیر کنه تا صبح خونه زندگی منو آب برداشت اهمیت نمیده خسته شدم امروز از همیشه بیشتر آب ریخته بود تلفنو برداشتم داد زدم گفتم شماره صابخونه رو بده خودم باهاش هماهنگ کنم تاسیساتی بیارم گفت نمیدم و داد میزد اونم . کارش آزاده و با برادرش شریکه درآمد خیلی خوبی هم دارن ولی ما عین بدبختا زندگی میکنیم میگم واسه خونه ماهی بخر ۳ ماهه الکی هردفه میگه یادم رفت یبار توپیدم بهش میگه نمیگیرم اخه من زیاد گوشت استفاده نمیکنم بخاطر اینکه ضرر داره یکسره غذامون شده کوکو و اینجور چیزا میگم هرماه حتی شده ۲۰۰هزار پس انداز کنیم میگه تو دخالت نکن یه ماشین داشت فروخت میگم چرا فروختی میگه واسه کارخونه تجهیزات میخواستیم . به محض اینکه ماشینو فروخت برادرش ( شریکن) رفت دوتا ماشین خرید . داداشش هسچ درآمد دیگه ای نداره. و پدرش هم یه ماشین خرید درصدرتی که درآمدی نداره و شوهر من و برادرشوهرم خرجشونو میدن

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐

یه ماشین طلاهامو فروختم و اونم یکم پول گذاشت قسطی خریدیم و با کلی اصرار و ... زد به اسم من بنزین ندارم میگم پول بریز بنزین بزنم میگه نه. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اعصابم خورده من هیچی از مقدار درآمدش نمیدونم دیشب خواستم لباس تو خونه ای بخرم میگه واست خریدم که (۳ ماه پیش یه لباس تابستونی بلوز و تاپ خریدم) گاهی هوس چیزی میکنم نمیخره

حتی نمیتونیم پس انداز داشته باشیم مستاجریم به شدت تحت تاثیر حرفای خانوادشه خسته شدم گاهی دعوا کردم باهاش نهایتا کتک خوردم ( هرچند منم دفاع کردم از خودم )

خسته ام. یکسره لباسام کهنه هست حتی شده تا ۱ ماه با کیفی که دستش پاره میشد رفتم بیرون همش با نخ میدوختم تا بعد ۱ ماه راضی شد واسم بخره.