2777
2789

سلام دوستان

پدر بنده ادم پولداری هست ولی بشدت بشدت خسیس

جوری که مادرم برای خرج خودش و داداش ۱۵ ساله ام میره کارگاه کار میکنه و واقعن مادرم محتاجه

لباس رو من و خواهرم به عنوان عیدی و ..براش میگیریم

بیشتر از این نمیگم چون جگرم اتیش میگیره ( الهی به حق همین وقت اذان جنازه پدرم بیاد لطفن بگید امین)

اما هیچکس خبر نداره از ایم وضعیت

از طرفی مادرم امسال بشدت از لحاظ روانی مریض شده بود تا دوماه مدام بیهوش میشد و اخرش با داروی اعصاب و روان خوب شد😭😭😭😭

من نذر کرده بودم بودم مدرکم بیاد ۱ تومن پول به فقیر بدم الان میبینم مادر خودم محتاجه

شاید در ظاهر با سیلی صورتش رو سرخ کنه اما از باطن فقط من و خواهرم خبر داریم

میتونم این پول نذر رو بدم به مادرم؟؟

دوستان من چون هنوز شاغل نشدم مادرم ازم پول قبول نمیکنه ..دارم برای ازمون استخدامی میخونم تورو خدا دعام کنید قبول بشم دست مادر و داداشم رو بگیرم...اون بچه خیلی حسرت به دله

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

نمیدونم ولی مادرت فقیر نیست 

شاید به خودی روا نباشه نذر 

میشه کمک کنی همینطوری اما نذرو شاید بیروک بدی بهتر باشه

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بله میتونی بدی. اصلا درجه اول کمک به پدرو مادر و نزدیکان هست

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم قبول باشه میخوای برات از یه استاد احکام بپرسمیا شمارشو بدم تو ایتا بهش پیام بده جواب میده

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

نگید از مرجع تقلیدت بپرس

ما اهل تسنن هستیم و مرجع تقلید نداریم

و چون شهر دیگه زندگی میکنم دسترسی به روحانی ندارم برای پرسیدن سوالم

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

وقتی برای نذر تون  صیغه نذر نخواندید، میتونید بهش عمل نکنید هرچند بازم بهتر هست عمل کنید

پس میتونید بدید مادرتون

انشاالله آزمون استخدامی قبول بشید به حق امام حسین علیه السلام 

نگید از مرجع تقلیدت بپرسما اهل تسنن هستیم و مرجع تقلید نداریمو چون شهر دیگه زندگی میکنم دسترسی به رو ...

بالاخره یه سری احکام باید مشترک باشه بین شیعه و سونی از یه عالم شیعه بپرس

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
وقتی برای نذر تون صیغه نذر نخواندید، میتونید بهش عمل نکنید هرچند بازم بهتر هست عمل کنیدپس میتونید ب ...

بزرگترین درس زندگیم اینه باید به نذر تحت هر شرایطی عمل کرد

وگرنه عواقب بدی داره

پس صد در صد ادا میکنم

هر ماه ۱۰۰ تومن میدم

انشالله قبول بشم ازمون خودم دست مادرم رو بگیرم

هر روز استرس مریضی از طرفی بی پولیش

اخخخخخخخخخخ

بزرگترین درس زندگیم اینه باید به نذر تحت هر شرایطی عمل کردوگرنه عواقب بدی دارهپس صد در صد ادا میکنمه ...

من حس میکنم ادا نکردن به نذر سنگینی داره البته حس میکنم. 

عزیز جان صدقه به پدر و مادر که واجب النفقه هستند نمیرسه ولی اگر مادرتو واجب میبینی بده بهش. بعدا انشاءالله تو نظرت باشه نذرت رو هم ادا کنی. حتی اگه یهویی نتونی خرد خرد بده

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز