2777
2789

و کدومش تو زندگی بیشتر به دردتون خورده من خودم فکر میکنم بچه ها وقتی غیر هم جنس باشن به هم حسادت ندارن و بیشتر همدم همن خودم یه پسر دارم گاهی فکر میکنم اگه یه دختر هم داشته باشم هوای همدیگه رو دارن چون خواهرا قلبا عاشق برادرشونن  ولی اگه دوتا پسر باشن هر کدوم میرن یه طرف و در آخر خودمم تنها میشم هر چند به نظرم و طبق تجربه ی خودم خواهر و برادر تا وقتی ازدواج نکردن پشت همن بعد از ازدواج دیگه منافع مشترک ندارن و همدیگه رو فراموش میکنن و انگار که از اول نبودن و به این نتیجه میرسم تک فرزندی بهتره چون خیلی خانواده هارو میبینم که بچه ها توش به هم اسیب میزنن و حسادت دارن یا اصلا مهری به هم ندارن بعد ازدواج نظر شما چیه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه خواهر دارم، دو تا داداش، بچه ی بزرگترم من 

با خواهرم هيچوقت رابطه ی خوبی نداشتم 

اما دو تا داداشامو خيلي دوس دارم و با هم خوبیم همیشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

سلام داداشامادوست دارم ولی اونها به فکر خودشون وزنشون هستند در کل خواهرام بهترند هر کاری گرفتاری دارم خواهرام کمکم میکنند برا زایمانم خواهرم اومد بیمارستان وهمه کارهاما کرد در صورتی که داداشم نیم ساعت اومد خونمون یه سر زد ورفت

همه چی بستگی به رفتار بزرگتر خانواده داره. این بزرگتر هست که بچه ها را دور هم جمع میکنه.

درسته ولی خیلی پدر مادر هارو دیدم که عالی بودن و هیچ فرقی بین بچه ها نذاشتن و جونشونو میدن واسه بچه هاشون ولی بچه ها مهری نسبت بهم ندارن 

خواهرم

به داداشم هیچ گونه دلبستگی ندارم که بعداهم تو زندگی مشترکش نخوام توقع داشته باشم

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
همه چی بستگی به رفتار بزرگتر خانواده داره. این بزرگتر هست که بچه ها را دور هم جمع میکنه.

کاش میشد هزار بار لایک کنم 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻

كه گُناهِ دگَران بَر تو نَخواهند نِوشت من اَگر نيكَم و گَر بَد تو برو خود را باش...!😌✌️