2777
2789
عنوان

حامله شيد تباهااا🤪🤪

| مشاهده متن کامل بحث + 4575 بازدید | 179 پست
خدا برات نگهش داره عوض ماهم ازش لذت ببر ماکه ندیدیم همچین دسته گلی

خداحفظش کنه برا بچه هاش واقعا مهربونه🥲۶ تا بچه داشت شوهرش فوت شده بود وقتی من مامانم فوت شد همش پیش من بود برام غذا درس میکرد مادریو در حقم تموم کرده خداوکیل

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
دارم ازش تمجید میکنم ضریب هوشیش رفته بالا قبلا اینطوری نبود بچم😂

خدایی چرا از این سایت بعضیا بدشون میاد یه نعمت هایی مثل ممد خطری هم داره که آدمو شاد کنن 😂😂😂😂😂

واقعا خطریه 😂😂😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نام خدا یک عدد حامله نیستم ولی عمه ام هر هفته از اینا برام میفرسته😂تازه درخت انجیر و تمشکم دارن ...

عمه ات ، برادرزاده نمیخواد؟ 

منو به سرپرستی بگیره؟؟؟؟؟؟؟ 🙂🤣

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

من که اصلا هوس نکردم نمیدونم چرا دیگه مثل قبل لواشک دوست ندارم بچگیم دوست داشتم

منم قبل بارداري اصلا ترشي دوست نداشتم

الان ب طرز عجيبي دوسدارم😂فقطم اينو

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
خداحفظش کنه برا بچه هاش واقعا مهربونه🥲۶ تا بچه داشت شوهرش فوت شده بود وقتی من مامانم فوت شد همش پیش ...

خدا مادر و شوهر عمتون رو بیامرزه و عمتون رو براتون حفظ کنه💕

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
عمه ات ، برادرزاده نمیخواد؟ منو به سرپرستی بگیره؟؟؟؟؟؟؟ 🙂🤣

چرا نمیخواد عزیزم توام بیا اتفاقا منم تک بچم😂

با این همه زنجیر به رقص آی و رها باش...🙂                 دست خطی که تورا عاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند:)                     قوی تر از دیروز!!!🌱❤️
خدا مادر و شوهر عمتون رو بیامرزه و عمتون رو براتون حفظ کنه💕

مرسی فداتشم ایشالله تو سلامت باشی🩵

خدایی چرا از این سایت بعضیا بدشون میاد یه نعمت هایی مثل ممد خطری هم داره که آدمو شاد کنن 😂😂😂😂😂و ...

بابا قبلا تاپیکای خطری میزد ناجور الان کاربری جدیدشو تازه دیدم منتظر تاپیکای مورددار و زخمی کنش هستیم 

@ممدخطری۲    

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بله گوهر نایاب خدا بهم داده ۰🥰میاد ماچم میونه انگار خدا بغلم میکنه 😇شیرین زبونیاش و ناز و اداش🥰ول ...

واي نگووو

به من تازه گفتن ٦٠ درصد دختر دختر حسابش كرديم ديگههه😍عوض شه خيلي ناراحت ميشم

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
خدایی چرا از این سایت بعضیا بدشون میاد یه نعمت هایی مثل ممد خطری هم داره که آدمو شاد کنن 😂😂😂😂😂و ...

ولی چه فایده قدرم رو نمیدونن🤣🤣🤣

ممد خطری هستم داداشه خشووککک😂 چپ نگاش کنی چپت میکنم😤

منم قبل بارداري اصلا ترشي دوست نداشتمالان ب طرز عجيبي دوسدارم😂فقطم اينو

نوش جونتون عزیزم 🥰

والا من سر بارداری هام هم اصلا هوس نکردم😅

فقط و فقط شیرینی خامه ای و کلا شیرینی جات دوست داشتم بخورم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
بابا قبلا تاپیکای خطری میزد ناجور الان کاربری جدیدشو تازه دیدم منتظر تاپیکای مورددار و زخمی کنش هستی ...

نه دیگه تا حالا دوتا کاربریم سر این کارا ترکید🤣🤣🤣

دیگه به خودم قول دادم ادم باشم🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤦🏻‍♂️🤣

ممد خطری هستم داداشه خشووککک😂 چپ نگاش کنی چپت میکنم😤

اومدممممممممممم

بدو بدو میخوایم بریم بازار😂