بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نام خدا یک عدد حامله نیستم ولی عمه ام هر هفته از اینا برام میفرسته😂تازه درخت انجیر و تمشکم دارن ...
حیفه همچین عمه ای فحش بخوره😂
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
اوق از لواشک متنفرم یه بار عمم آورد همش خشک شد ریختمش دور
🚫دوستی ممنوع🚫❤️مادر ❤️مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم...❤️دوستت دارم ❤️تورو خدا دوسی جونی ها برای پیشرفت نکردن مریضی مامانم دعا کنید صلوات بفرستید اول برای شفای همه مریض ها دعا کنید بعد برای مامان من لطفا فقط از دار دنیا یه مامان دارم یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش 🥰عشقم😍❤️دوستت دارم❤️