2777
2789

ما به خاطر یه همسایه امون که ۶تا بچه داشت (بچه بزرگش۱۲سالشه )اسباب کشی کردیم چون به شدت بی فرهنگ همش سروصدا همش بچه هاش تو کوچه داد و بیداد تا ۳نصفه شب

دختر بزرگش با خواهر بی عقل من دوست بود هر روز خونه ما بود تا یک نصفه شب زن اصلا نمی گفت بچه ای دارم یا نه

حساب کنید پسر سه ساله اش همیشه بدون شلوار و..تو کوچه ول می چرخید 

زنه هم ور و ور با همسایه ها تو کوچه حرف میزد اصلا رسیدگی نمی کرد آخه تو که اینطوری چرا ۶تا بچه آوردی

خلاصه ما از شر اینا بار کردیم اومدیم ۴تا کوچه پایین تر الآنم هر روز دخترش بعد مدرسه میاد خونه ما تا شب😑😑😑

ای خدااااا من چی کار کنم همش سرو صدا و بلندم حرف میزنه ما مستاجریم و طبقه بالایی داریم کار دختر بی تربیت با خواهر بی ادبم این شده هر روز میان تو بالکن مردم تو کوچه رو مسخره میکنن و نگاه پسرا میکنن و ....

رها از تن ها......

عزیزم مادرت برخورد کنه این کارو که می‌تونه بکنه بگه نیا اینجا برو خونتون مادر اون نمی‌فهمه مادر شما هم اراده نداره

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب شما هم تو مسئله خواهرت باید حواستون به دوست‌هاش باش اگه اینقدر که میگی بی‌ادبه باید از روشی که مناسب باشه ارتباطش با خواهرت رو کم کنید اینجوری خونه‌اتون هم نمیاد

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم