2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده هرروز دارم کچل میشم توروخدا بیاین جون عزیزتون

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره ولی لامصبا نرفتن الان من موندم و ریزش مثل ابر بهار 😭

ی قطره گیاهی میشناسم ی بار به سرت بزنی کل شپش ها و رشک ها از بین میرن 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

عزیزم از شپشه چون شپش انگله اون قسمت سرت خونشو مکیده و به خاطر اونه ممکنه داروی ضد شپشم باعثش شده باشه یکی از آشناهای ما اینجوری بود بعد شپش ..برو دکتر پوست تا دیر نشده 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

اره ولی لامصبا نرفتن الان من موندم و ریزش مثل ابر بهار 😭

کوتاه کن موهاتو پسرونه بعدم بده یکی برات دربیاره شپشا و تخماشونو داروهای ضد شپش به ریشه مو آسیب میزنن و باعث ریزش میشن 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

عزیزم از شپشه چون شپش انگله اون قسمت سرت خونشو مکیده و به خاطر اونه ممکنه داروی ضد شپشم باعثش شده با ...

واقعا ؟؟

چون یهو بعدها شپش مثل ابر بهار داره می‌ریزه 😭

واقعا ؟؟چون یهو بعدها شپش مثل ابر بهار داره می‌ریزه 😭

آره دیگه شپش خون سرو میمکه و بعدم تو با  با ناخون میخاری واسیب میزنی به ریشه مو همه معظلات شپشه  بعدم داروی ضد شپش که شیمیایی و به ریشه مو آسیب میرسونه بهترین راه کوتاه کردن پسرونه و بزار یکی برات دربیاره و تخماشونم کلا دربیار تا ازبین برن