2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون مراسم عقدم میشه اینجوری برگزار بشه⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 603 بازدید | 60 پست
عزیزم هنوز سال مادر همسرتون در نیومده ،شاید الان چیزی نگه ولی سال های بعد همین رو توی سرت میکوبن ،ال ...

بله منم نظرم همینه من گفتم بریم مسافرت چون شرایطمون خیلیییییییی سخته و عقد موندمون طاقت فرساست واقعا 

اما مادرم برگشته میگ آها چیه عجله چی داری آتیشی شدی😐

شمام دچار افسردگی شدید ،منم چندماه پیش پدرم فوت کرد درحالیکه سالم سالم بود اما شب دچار ایست قلبی شده ...

پدر من سالم بودن شب با هم حرف زدیم نصف شب دچار سکته مغزی شدن و چون خواب بودن مادرم متوجه نشد دیگه دیر شد ده روز کما بودن بدترین روز عمرم مرگ پدرم بود هر کاری میکنم نمیتونم کنار بیام خیلی وابسته بودم به پدرم و از طرفی نمی‌دونم حکمت خدا چی بود وقتی پدرم فوت شد من فهمیدم  یکماه نیم باردارم اصلا بدترین روزا بهم گذشت خیلی سختی کشیدم الان که زایمان کردم باز حالم بدتر قبل دلم نمیخاد فکر کنم بابام رفته برای همیشه 🥺😭 الهی هیچکس داغ عزیزش نبینه نمی‌دونم شما چجوری کنار آمدید ولی عواطف هر کسی فرق داره و میزان وابستگی 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره درسته خونواده همسرم اینطوری فکر میکنن ولی اطرافیان نه عموها و زنعموهاشون با زخم زبون زدن واقعا د ...

درسته.الان چیزی نگن بعدا حتما میگن.من جات بودم طبق میل اونا پیش میرفتم نه خانوادت.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
عزیزم خب چی میشد جشن عقد نگیرین بمونه عروسی رو مفصل برگذار کنین الان حتی عروسیم نمیگیرین پول اضافی د ...

توضیح دادم چند مرتبه خونوادم نزاشتن ما قصد عقد گرفتن نداشتیم همه گفتن گدایید یه شام نمیدید مامانم میگفت بی لیاقتی داری بیوه کش میشی مجبور شدیم دیگ 

بله منم نظرم همینه من گفتم بریم مسافرت چون شرایطمون خیلیییییییی سخته و عقد موندمون طاقت فرساست واقعا ...

امان از دست مادرای بی درک ،خودمم یه دونه ببخشید سلطیشو دارم ،ولی محکم روی حرفت وایسا ،خاله و عمو و دایی فقط به درد حرف مفت زدن میخورن اگه تو زندگیت سختی بکشی و نیاز به کمک داشته باشی هیچ نمیان حالتو بپرسن ،اول و آخر خودتی و همسرت 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
پدر من سالم بودن شب با هم حرف زدیم نصف شب دچار سکته مغزی شدن و چون خواب بودن مادرم متوجه نشد دیگه دی ...

پدر منم همینطور ورزشکار بود ،من وابستگیم شدید بود چون سالها بود مادرم فوت کرده بود من وابسته پدرم بودم و تمام طول روز باهم بودیم فک نمیکنم دختری پیدا بشه که اندازه من با پدرش وقت گذرونده باشه اما خب من نمیخام زندگیو سخت بگیرم مطمئنن پدرمم اینو نمیخاد و دوس داره من شاد باشم و قدر لحظاتمو بدونم،زندگی کوتاهه مام یروز میریم پیششون پس بهتره ازین فرصت که داریم نهایت استفادرو بکنیم چون بهرحال چه افسرده باشیم چه شاد یروزی می‌میریم 

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
پدر من سالم بودن شب با هم حرف زدیم نصف شب دچار سکته مغزی شدن و چون خواب بودن مادرم متوجه نشد دیگه دی ...

البته بارداری خودش افسردگی میاره شما متاسفانه این اتفاق براتون همزمان شده و تشدیدش کرده،بنظرم حتما مشاوره برید چون ناراختیتون بشدن روی بچتون اثر میزاره،ایشالله که زودتر ارامشتونو پیدا کنید

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

میتونم کامل درکت کنم مادر منم دایم اذیتم میکنه و شوهرمو بر علیه من میکرد دیگه چند ساله حناش رنگی نداره شوهرم کامل شناخته اش ،خدا کمکت کنه فقط شوهرتو راضی کن بعد از سال مادرش عروسی بگیرید برید سر زندگیتون ،وقتی رفتی رابطه تو با مادرت حساب شده ببر جلو و درد دل نکن و سعی کن خودت با سیاست جلو بری از خونت و رابطه ات اطلاعات نده که آتو ندی دستش 

به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
میتونم کامل درکت کنم مادر منم دایم اذیتم میکنه و شوهرمو بر علیه من میکرد دیگه چند ساله حناش رنگی ندا ...

اره خیلی بهم بدی می‌کنه بعضی وقتا از صد تا نامادری بدتر میشه اما بدبختانه ازش بدم نمیاد هیچ وقت چون می‌دونم از روی بی سیاستی و کم عقلیشع 

اره خیلی بهم بدی می‌کنه بعضی وقتا از صد تا نامادری بدتر میشه اما بدبختانه ازش بدم نمیاد هیچ وقت چون ...

آره ولی همین بی سیاستیش میتون زندگیتو نابود کنه حواست باشه بعد از عروسی اجازه دخالت ندی من بیشتر ناراحتی و دعوام با شوهرم سر حرف های مامانم بود که به شوهرم میگفت ،مراقب خودت باش الان هم به شوهرت بگو که دلت نمیخواد مراسم عقد داشته باشی ولی اطرافیان درک نمیکنن ،انشالا خوشبخت بشی💐

پدر منم همینطور ورزشکار بود ،من وابستگیم شدید بود چون سالها بود مادرم فوت کرده بود من وابسته پدرم بو ...

آره قبول دارم حقیقت همین که شما میگی ولی دل آدم قبول نمیکنه 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

البته بارداری خودش افسردگی میاره شما متاسفانه این اتفاق براتون همزمان شده و تشدیدش کرده،بنظرم حتما م ...

مرسی عزیزم ولی الهی شکر بچم خیلی آروم برخلاف تصور همه گفتن کولیکی میشه به شدت آروم ولی خب درسته نیاز دارم به دکتر داغونم تر درون

مرسی عزیزم ولی الهی شکر بچم خیلی آروم برخلاف تصور همه گفتن کولیکی میشه به شدت آروم ولی خب درسته نیاز ...

عزیزم خداروشکر ،خداحفظش کنه برات ♥️

2810