جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
مگه ما بخاطر قیافه کلاس گذاشتیم بهشون که اونا بخاطر خوشبختیشون پز میدن؟
من میخندم شوخی میکنم 🤣همه اطرافیانمو خوشحال میکنم زخمهایی که خوردم رو برای خودم نگه میدارم غم چشمامو رو پنهان میکنم و برای همه خاطره خوب میسازم 😍 ولی دیگه هیچ چیز عمیقا منو خوشحال نمیکنه جز مرگ برای آرامشم و زندگی م صلوات بفرستید
خوشگل بدشناس😁😂اره واقعا خوشگلا تو رابطه شانس نمیارن❤️🩹
اخه هرکس حسرتی هممیخورد بهش روحیه و اعتماد به نفس میدادما
کلی تعریف میکنم از چهره همه ولی...😭
چون یاد گرفتن به جایی زیبایی با اخلاقشون دیگران رو جذب کنند
يک روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديدهای،لحظهای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...
چون غرور ندارن.ولی دخترای زیبا بخاطر زیباییشون غرور زیادی دارن
نه والا اتفاقا غرور هم نداشتیم ولی اونا برلی اینکه یه وقت شاخ نشیم براشون زدن تو سرمون
اتفاقا خوشگل که باشی همش عذاب وجدان داری نسبت به اونایی که این نعمت رو ندارن و هی خاکی بازی درمیاری و ازشون تعریف میکنی که خوشحال و راضی باشن از چهرشون
خودم اینطوریم
چون یاد گرفتن به جایی زیبایی با اخلاقشون دیگران رو جذب کنند
چرا فکر میکنین هرکی زیباست اخلاق نداره این بی انصافیه