2777
2789
عنوان

اگزمای نوزادی

142 بازدید | 23 پست

پسرم ۴۰روزشه و از ۲۰روزگی صورتش پر شد از دونه های ریز و قرمز که خودش بعد یک هفته خوب شد اما صورتش زبر بود بردمش دکتر بهش یک قطره واسه خارش داد و کرم اوسرین اوره واسه صورتش.الان ۳روزه دارم میزنم امروز صورتش دوباره قرمز شد و بدتر شد.اون دونه های قرمز هم تا روی سینه و بازوهاش هم رفته.چیکار کنم؟؟؟؟😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید چیزی خوردی حساسیت داشته، بوسش نکنین. من پسرم صورتش دونه میزد کرم آتوپیکس ایروکس براش گرفتم سریع ...

نه اصلا خودمم بوسش نکردم حتی.قرص شیر افزا و زیره میخورم .ممکنه ازینا باشه؟

منم همین کرم و میزنم اما بدتر شده

گرمی نخور زیاد اون کرم ثمین ک داده رو هر صبح واسش بزن پسرمنم روی لپش یکم خشکه من فک میکنم بخاطر شامپ ...

گرمی زیاد خوردم این چند روز‌.زیره و شنبلیله

من ۱۰روزگی که بردمش حمام دیگه نبردمش چون ختنه بود.تازه فردا میتونم ببرمش.یکماه شده انگار.حمام واسه اگزما خوبه؟

گرمی زیاد خوردم این چند روز‌.زیره و شنبلیلهمن ۱۰روزگی که بردمش حمام دیگه نبردمش چون ختنه بود.تازه فر ...

حتما ببرش حموم من برا ختنه فقط یه هفته نبردم حموم

بعد کرم بزن 

از همون هاس ک جوش زده قطع کن خوب میشع

گرمی زیاد خوردم این چند روز‌.زیره و شنبلیلهمن ۱۰روزگی که بردمش حمام دیگه نبردمش چون ختنه بود.تازه فر ...

یک ماه بچه رو حمام نبردی؟ گناه داره طفل معصوم حتما ببر حداقل هفته ای دو بار باید ببری

بله صد درصد.

پسر من نوزادی اگزمای شدید گرفت.

دکتر گفت روزی ۳ بار با آب و پنبه صورتشو بشور...

تشکش پنبه ای باشه.

ملحفه تشکش هم نخ باشه.

2810