2777
2789

سردومی یه صفحه نتونستم خیلی داغون بودم حالم بدبوداینم خوب ولی اولی محال جایی بریم کسی پی نبره تامیتونیدتوحاملگی قران بخونیدمن دو دور کامل خوندم دخترم ماشاا..خیلی باهوش تازه رفته مدرسه معلمشم فهمیده بودبهم گفت قران هوش بچه روزیادمیکنه اعتقادهم نداری بخون اثرشومیزاره😍

نوردخت وماهدختم😍خدایادخترانم رودرزیرسایه الطاف ومحبتت محافظت بفرما❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بارهاتومقاله های علمی واحادیث خونده بودم قران هوش بچه روزیادمیکنه سردختراولم حالم بهتربودمیخوندم هوش بچم نه به پدرش رفته نه خودم 🤩

منم سر اولی قران میخوندم 

سر دومی نرسیدم 

قشنگگگ فرقشونو متوجه میشم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من بجای لالایی برای بچه هام قران میخوندم 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
من فکر میکنم تغذیه و آرامش بیشتر تاثیر بزاره البته این علمی هست واسه شما اعتقادی

نه من سرجفتشون تنش زیادبود

قران خوندن تو بارداری هم روی هوش تاثیر داره هم بچه رو راحت التربیت میکنه یعنی خیلی کار زیادی نمیخاد برای تربیتش بکنی سختی انچنانی نداری

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست