2777
2789
عنوان

حفظ قرآن میشه بیاین

55 بازدید | 10 پست

تجربشو دارین ....از کجا شروع کنم بهتره به نظرتون

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین

باید تصویری حفظ کنی تا تو ذهنت بمونه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من لایک کن بیام بعدا برات بنویسم

ممنونت میشم

خدایا شکرت بخاطر وجود همسرم ....امروز۱۴۰۲/۲/۱۴فهمیدم تو دلی دارم خدایا به خودت میسپارمش....میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستین
باید تصویری حفظ کنی تا تو ذهنت بمونه

چجوری یعنی ممنون میشم توضیح بدی

با استاد 

مجازی 

تنها 

حضوری 

؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

چجوری یعنی ممنون میشم توضیح بدی

تو نت بزن موسسه علیین دکتر رجبی حافظ بین المللی قرانه روشش هم حفظ سه بعدی تصویریه 

روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت.                       او یک شلنگ بود!                                                            این است حکایت عشق های امروزی؛)                               #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم 
ممنونت میشم

سلام 

من کلاس قرآن میرفتم اول از جز سی  شروع کردم چون آسونتره یکهویی نباید از سخت تره شروع کنی 

من دونه دونه سوره های کوچیک رو حفظ میکردم سوره هایی هم ک بزرگ بودن نصف نصف حفظ میکردم مثل فجر و نبا و ..

البته اونموقع من بچه بودم 

بعد اینکه چندین بار جز سی رو مرور کردم دیگ کاملا مسلط شدم 

از جز اول یعنی بقره شروع کردم 

اوایلش نیم صفحه نیم صفحه حفظ میکردم 

توی حفظ قرآن مرور خیلییی مهمه هر وقت آیه جدید حفظ میکنی حتما قبلی هارم مرور کن 

بعد ک راه افتادم کردمش یک صفحه یک صفحه 

یادمه اونروزا ک قرآن حفظ میکردم مدرسه هم میرفتم انقدرر حافظه رو قوی کرده بود ک هر سال شاگرد اول کلاس شدم حفظ قرآن خیلی برکات داره هیچوقت ول نکن حتی اگ نخواستی صفحه جدید حفظ کنی قبلی هارو مرور کن 

موفق باشی

میشه برا سلامتیم یه صلوات بفرستی؟🙏🙏

[QUOTE=355819596]با استاد  مجازی  تنها  حضوری  ؟[/QUOTتنهاعزیزم

سلام من کلاس قرآن میرفتم اول از جز سی شروع کردم چون آسونتره یکهویی نباید از سخت تره شروع کنی من دون ...

خیلی ممنونم ازت تشکر مرسی

تو نت بزن موسسه علیین دکتر رجبی حافظ بین المللی قرانه روشش هم حفظ سه بعدی تصویریه

تشکر ممنون