2777
2789
عنوان

بیایید نظر بدید درباره از پوشک گرفتن کوچولوم

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 32 پست

من دو تا بچه دارم بچه اولم پسرم بود که ۲سال و۲ماهش بود از پوشک گرفتمش اعصابو روانمو نابود کرد پشت دستمو داغ کردم برای بعدی زود نگیرم یکی دیگرو ۳ساله شد گرفتمش راحت سر یک هفته گرفتمش

پوشک رو باز کردن مرحله آخره اول اینکه بلید فرق جیش و پی پی بدونه دوم بتونه شما رو خبر کنه. و از قبل امادگی روانی داشته باشه. 

بعدم با پوشک آموزش  بدی و کم کم پوشک بگیری

همتا اسم خـودمه♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برچسب بخر حتما براش با ابنبات چ چیزایی ک کوچیکن و علاقه داره هروقت بردی جیش کرد یه برچسب بده بهش بجس ...

وای چقدر خوووووب🤩🤩 متوجه میشد دخترت؟ دختر من که انگار خودشو میزنه ب اون راه

من دو تا بچه دارم بچه اولم پسرم بود که ۲سال و۲ماهش بود از پوشک گرفتمش اعصابو روانمو نابود کرد پشت دس ...

منم خیلی حرص خوردم از صبح. سه بار خیس کرد خودشو ولی دستشویی نرفت. از اینورم همه هی میگن بگیر بگیر دیره. 

اطرافیان میرن رو مغزم

جدی؟ ینی ول کنم الان...

ول کن...دختر من دوسال و چهار ماهش بود.... دوماه اسیرم کرد چون باردار بودم زود گرفتمش....

پسرمو دوسال و شش ماهش بود سر ده روز گفت...اصلا اذیتم نکرد

منم خیلی حرص خوردم از صبح. سه بار خیس کرد خودشو ولی دستشویی نرفت. از اینورم همه هی میگن بگیر بگیر دی ...

عزیزم منم دقیقا به خاطر حرف مردم بچه اولمو زود گرفتم ولی چون بچه نمیفهمید اصلا خیلی عصبی شدم هم خودم اذیت شدم هم بچم برای دومی با خودم گفتم گور بابای حرف مردم گذاشتم سه سالش تموم شد بعد گرفتم کسی هم جرات نکرد حرفی بزنه فقط میپرسیدن هنوز نگرفتی میگفتم نه هنوز زوده

حقیقتش اینه که اگه با یه بچه تمرین کنی حتی میتونه قبل دو سالگی دستشویی رفتن رو یاد بگیره دقیقا کاری ک دوستم با بچه ش کرد!! ولی از پوشک گرفتن بچه زیر ۲سال و نیم، سه سال حتی بعضی دکترا میگن ۳ سال و نیمی بزرگترین اشتباه ممکن!! میدونی دلیلش چیه؟ اینکه بچه به مرور دچار یبوست میشه و برای همیشه روش میمونه!!!!!

سر دوسال بچه دومم بردم دکتر و ازش مشورت خواستم برای از پوشک گرفتن و دکتر محکم گفت نکن اینکار رو!! منم با اعتماد به نفس کامل گفتم چرا؟ بچه اولمم تو همین سن از پوشک گرفتم و کاملا راضیم‌. گفت شک ندارم بچه اولت هر سنی هم که داشته باشه دچار یبوست و این براش معضلی!! و کاملا درست میگفت بچه اول من اون زمان ۱۰ سالش بود و از کودکی دچار یبوست و همیشه باید مراقب تغذیه ش باشم که بتونه حداکثر هفته ای دو یاسه بار دفع داشته باشه!! و دومی الان ۵ ساله شده و چون اون زمان به حرف دکتر گوش کردم، گوش شیطون کر بدون هیچ رسیدگی هر روز دفع داره....

مهمترین دلیل اینکه میگن بچه رو زود از پوشک نگیرین همین یبوست شدن است

چقد خوبه آدم اینجوری به همین صراحت جوابشونو بده

عزیزم وقتی اذیت بشی دیگه به کسی رو نمیدی که دخالت کنه من سر پسرم خیلی اذیت شدم خیلی درگیر بودم دیگه سر دخترم رو ندادم چیزی هم بگن میگم باشه کار خودمو میکنم😉

حقیقتش اینه که اگه با یه بچه تمرین کنی حتی میتونه قبل دو سالگی دستشویی رفتن رو یاد بگیره دقیقا کاری ...

چه جالب. نمیدونستم تاثیر داره‌... 

آخه بالاتر یکی گف الان ک گرفتی، اگه ادامه ندی بد عادت میشه و بعدا همکاری نمیکنه ‌‌

الان دو دل شدم که ادامه بدم یا رهاش کنم.

عزیزم وقتی اذیت بشی دیگه به کسی رو نمیدی که دخالت کنه من سر پسرم خیلی اذیت شدم خیلی درگیر بودم دیگه ...

اره واقعا نمی‌دونم چه لذتی داره تو زندگی بقیه دخالت میکنن

چه جالب. نمیدونستم تاثیر داره‌... آخه بالاتر یکی گف الان ک گرفتی، اگه ادامه ندی بد عادت میشه و بعدا ...

منم وقتی شروع کردم دیدم خیلی سخته ومتوجه نمیشه بچه ولی دیگران همینو میگفتن که ول کنی بد میشه حالا که شروع کردی باید بگیری ولی اگه الان برگردم به گذشته اصلا بچمو زیر سه سال نمیگرفتم چون اعصابم نابود شد واقعا خیلی اذیت شدم ولی دخترمو خیلی راحت گرفتم تو سه سال 

اره واقعا نمی‌دونم چه لذتی داره تو زندگی بقیه دخالت میکنن

مثلا فک میکنن خیلی میفهمن درصورتی که هر کسی زندگیش با دیگری متفاوته اصلا نمیشه یه نسخه رو برای همه پیچید تو زندگی هر کس شرایط زندگیش متفاوته

منم خیلی حرص خوردم از صبح. سه بار خیس کرد خودشو ولی دستشویی نرفت. از اینورم همه هی میگن بگیر بگیر دی ...

فکر میکنی رو مغز ما نمیرفتن؟ بچه اول چون خودمم ناآگاه بودم از لحاظ بچه داری و مشکلات زود از پوشک گرفتن و اینکه حرف مادرشوهر و خواهرشوهر و جاری و...... رو اعصابم بود فقط میخواستم که بگم آره منم بچه داری بلدم آره بچه من باهوشه و عقب تر از نوه صغری و کبری نیست سریع از پوشک گرفتمش و نتیجه ش چی شد، اول یبوست بچه و دوم به خاطر غرهای خودم سر بچه م اونم زود جوش شد.ولی سر دومی اندازه سر سوزن حرف کسی برام مهم نبود و طبق نظر دکتر سه سالگی از پوشک گرفتمش و کاملاااااااا راضیم.