2777
2789

بچه ها دختر من دوسال و دوماهشه از امروز شروع کردم از پوشک بگیرمش ولی اصلا همکاری نداره. وقتی میبرمش دستشویی سی ثانیه بیشتر نمیشینه. پا میشه میگه نه!!!

از صبح ساعت ۱۱ تا حالا که ساعت ۱ شده، سه تا ش و ر ت خیس کرده 😐 ولی نمیگه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بذار چند ماه دیگه از پوشک بگیریش  

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

از دسشویی نباید شروع کنی صندلی لگن دار بخر بزار تو خونه کنار دسشویی و با صندلی باهاش تمرین کن از اونجا شروع کنه بگو هر وقت دسشویی داشت بره بشینه اونجا براش جایزه بزار تشویقش کن و بعدا کم کم بره دسشویی 

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

خب روز اولشه 

بعضی بچه ها چندماه طول میکشه تا یاد بگیرن و خبر بدن 

البته دختربچه ها بهتر همکاری میکنن 

برچسب بخر هر نیم ساعت ببرش دستشویی بگو جیش کن برچسب بچسبونیم به دیوار 

زوده به نظرم بزار بزرگ تر بشه من دو سال و نیم گرفتم یه بار براش توضیح دادم قبول کرد تمام یک بچمم تو همون سن اصلا نمیدونست چی میگم مجبور شدم ۳ سالگی بگیرم بچه ها با هم فرق دارن می بینی پیشرفتی نداره بزار بزرگ تر بشه 

برچسب بخر حتما براش با ابنبات چ چیزایی ک کوچیکن و علاقه داره 

هروقت بردی جیش کرد یه برچسب بده بهش بجسبونه دیوار دسشویی براش باید توضیح بدس این برچسب جایزته چون جیش کردی دسشویی

دخترمو دوسالگی با این روش گرفتم سه روزه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

توی اینستاگرام دیدم که ی خانمی محیاسادات منصوریان براش دوره برگزار میکنه اسم دوره اش خداحافظی با پوشکه

فکر کنم سایت هم دارن، سرچ کن شاید به دردت بخوره

❤ عاشق رادیو چهرازی، علی، حبیب، جمشید و دلبر ❤
برچسب بخر حتما براش با ابنبات چ چیزایی ک کوچیکن و علاقه داره هروقت بردی جیش کرد یه برچسب بده بهش بجس ...

در ادامه حرفم اینو بگم اولین روز همینه شما هر نیم ساعت یک ساعت باید ببریش از دومین روز بهتر میشه راه میوفته 

فقط برچسبو اینارو براش بگیر حتما 

دراخر اینو بگم حالاک شروع کردی از پوشک گرفتی دیگه کم نیار ینی ول نکن ک دوماه بعد میگیرم ولشکن پوشکش کنی 

چون بد عادت میشه و همکاری نمیکنه

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``