2777
2789
عنوان

اشتباهاتتون توی تربیت بچهاتونو بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 33 پست
تو همه ی کارا کمکش کردم الان نمیتونه خودش تنهایی هیچ کاری رو درست انجام بده

اره این خیلی سخته ک بتونیم جلو خودمونو بگیریم کمکش نکنیم👌

اگـه بشـه چــی میشــــه  
زود جدا نکردن جای خواب .الان ۶ سالشه هنوز عادت نره تنها بخوابه اتاقش.

من دخترم سه ماهشه

میگن ۶ ماهگی جدا کنید

قبلا میخواستن حتما جدا کنم

ولی الان که بچه دار شدم آنقدر استرس میگیرم فک میکنم تنهایی ممکنه بمیره

بهت حق میدم جدا نکردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زیاد بهش گیر دادم بکن نکن کردم الان استرس و اضطراب داره تا حدی 

رو تمیزی کف اتاق ها هم خیلی حساس بودم الان میگم کاش هیچ کاری بهش نداشتم 

کاش بیشتر باهاش وقت میگذروندم

الان هشت سالشه 

گاهی زیاد تو گوشی و لپ تاپ وقت میگذرونم اونم تنها برای خودش میچرخه دلم میسوزه هی به خودم دعوا میکنم باهاش بازی کنم بخندیم شاد باشیم ولی گاهی وقتها واقعا حوصلم نمیشه دلمم میسوزه 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
یعنی چه رفتاری کردید که لوس شده

خیلی خیلی دوسش دارن و ابراز محبت میکنن

مثلا من وقتی دعواش میکنم ازش دفاع میکنن!!! 

خوب خوب ...بعد مدت ها برگشتم سایت...این بار با هدف متفاوت...یه زن نسبتا خسته  ولی شاکی از روزگار که چالش های زندگی کلی تغییرش داده و قوی ترش کرده...تصمیم گرفتم کنکور تجربی شرکت کنم و به ارزوم برسم...نه صرفا به خاطر مزیت های مالیش ...چون روح تشنه مو سیراب میکنه...این جا میخوام از روزمرگی هام بگم...درد دل کنم ...حرفای دلمو که هیچ جا نمیتونم بزنم بگم...برسه روزی که تاپیک موفقیت تو کنکورمو بزنم ...بگو انشالله

خودم بچه ندارم 

ولی یکی از اشتباهای پدر مادرم این بود که خواهر همیشه بیشتر از من مسولیت داشت برا همین من بی عرضه شدم و اون زرنگ 

اگه از کسی بد گفتم برازش رو بد بودن من نه اون آدم (به خصوص  تو تاپیکام )❣️.                                  💚 شرمنده مهدی فاطمه (عج)....💔                                                                                                 

بزرگترین اشتباهم اینه که به درسش خیلی حساس بودم مخصوصا کلاس اول و دوم دوران کرونا بود غیر حضوری،  انقدر حساس بودم که الان دخترم استرسی شده برا امتحانات ، واقعا از کرده خودم پشیمونم

من روی تربیت بچه حساس بودم هرچی میخواست در اختیارش نمیذاشتم میخواستم مستقل بار بیاد ولی پدرش گند میزد توی تربیت بچم و همینجور لوس و لجباز بارش اورد 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

توروخدا خوبی هاشو ببین مطمئن باش خوبی هاشو ببینی بدی هاشم کم کم از بین میره 

من از بسسس مامانم ازم ایراد گرفت و کوبید سرم توی کوجکترین مورد انتظار داشت بهترین باشم 

بابا بچه که پیغمبر نیست اشتباه میکنه 

الان جوری شدم شوهرم یه تو بهم بگه روانی میشم

اره این خیلی سخته ک بتونیم جلو خودمونو بگیریم کمکش نکنیم👌

یا اینکه اگه مدرسه میره همش تکالیفشو بهش گوشزد نکن جز مواقع ضروری بذار خودش یادش بمونه خودش برنامه داشته باشه واسه انجام دادنشون

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔
توروخدا خوبی هاشو ببین مطمئن باش خوبی هاشو ببینی بدی هاشم کم کم از بین میره من از بسسس مامانم ازم ای ...

منم مامانم خیلی کمال گرا بود واقعا اگه بتونم اونطوری نباشم اعتماد به نفس بچم از من خیلی بهتر میشه

اگـه بشـه چــی میشــــه  

جالبه یکی میگه ناراحتم که بهش تمیزی اتاق یاد ندادم الان اتاقش کثیف و نامرتب

یکی میگه ناراحتم به تمیزی کف اتاق حساس بودم دخترم استرسی شده

مامان ها خودتون رو سرزنش نکنید 

واقعا ما نمیتونیم بهترین باشیم

ولی کاش نکات رو به همدیگه یاد بدیم مثلا چه رفتارهایی بهتره انجام بدیم

من مجردم ولی چیزی که تو اطرافیانم دیدم: بچه دو تربیتی شده

من بعدامجبورم بچمو پیش پدربزرگ مادربزرگش بذارم ولی اخه به اونا ک نمیشه خیلی امر و نهی کرد ک فلان چیزو یادش ندین یا فلان طور رفتار کنید

اینم معضلیه

اگـه بشـه چــی میشــــه  
من دخترم سه ماهشهمیگن ۶ ماهگی جدا کنیدقبلا میخواستن حتما جدا کنمولی الان که بچه دار شدم آنقدر استرس ...

یعنی چی 6 ماهگی، هر چی دکترا میگن ک درست نیس شاید بد خوابید خفه شد من بچم هنوزم میترسم پتو بندازه رو سرش 

اگه پدر ر حمایتگر و پر جذبه و بامحبت وقدر باشه ،مادر هم مهربون و شاد ،زن دشوهر باهم ددست باشن به اندازه به بچه محبت کنن و به اندازه  میدون بهش بدن ،وقت براش بذارن ،باهن مهموتی برن ،مسافرت برن ،باهم فیلم ببین بچه چه دختر ها پسر خوب تربیت می شه بعضی بچه ها دیمی بزرگ می شن وقای براشون گذاشته نمی شه این بچه دراینده بی محبت وینه ایی بار می اد ،یا بچه ایی که زیاد بهش رسیدگی بشه توقعی تربیت می شه

2810