درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😊وزن فعلی ۷۷وزن هدف اول۷۵هدف دوم۷۰هدف سوم۶۵ هدف اخر۶۰من تا اخر امسال به وزن۷۰میرسم😁تاریخ شروع ۱۹آذر بنده رژیم نمیگیرم دست از پرخوری برمیدارم😁
الهی بمیرم براش فضا بیمارستان اصلا مسمومه حاال ادم بد میکنه من ک سر هر دوتا بچم امروز رفتم فرداش بچه بغل اومدم خونه منتهی سر پسرم یک هفته رفتم تا بستری شدم بستری هم شدم دیگ همون روز کشیدن بیرون
https://abzarek.ir/service-p/msg/2015323 اکیپ سوگولی های سایت#هر کی درخواست بده ماااااادررررشو ..... مث مادر خودم دوست دارم ولی پددددرررررررشو درمیارم،😝😝
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آنه عزیزم دوتا نقطه تو کمر هست ، تقریبا تو گودی پایین کمر که فشار و ماساژ اون ناحیه باعث باز شدن دهانه رحم میشه ، بگو یکی که دستای قوی داره کمرت را محکم ماساژ بده
من حامله نیستم ولی اینجوری که بوش میاد کلاهم پس معرکه استمن مادرشوهرم میگه الا و باالله که باید طبیع ...
مادر شوهر من حق اظهار نظر تواین زمینه نداره به هیچ عنوان.. مشکل من هزینه ی زایمان سزارینه فقط .
به نظرم نذار از همین اول زندگی انقد مداخله کنه..دیگه نحوه ی زایمان چیزیه که حتی شوهرآدمم حق نظردادن نداره به نظرم بعد نه ماه عذاب کشیدن .. مهم خود زنه که چی بخواد .