دوستان بیاید از اشتباهاتی که دوران ازدواج و در زندگی مشترک انجام دادید که الان فهمیدید اشتباهه رو بگید. بنظرم خوندن تجربه های دیگران خیلی میتونه به ما کمک کنه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
به بهانهی صمیمیت حرفهای زیادی از خانوادم بهش گفتم که اشتباه بود.
از نظر مالی زیاد بفکرش بودم،قناعت کردم و پول و طلا زیاد بهش دادم.
الان که کتاب زنان زیرک رو میخونم،فهمیدم من اون دختر ساده دله بودم،نه اون زیرکه.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
سلام ..اشتباه من لجبازی وقهر طولانی مدت بود که باعث شد شوهر سابقم دیگه براش مهم نباشه که با من ماههاس حرف نزده باشه واین خیلی سردی بوجود اوردبااینکه دوسش داشتمو دوسم داشت ولی نه به اون اندازه هااا ... واخرش با بی تفاوتی تمام از هم جدا شدیم با همسر باید صحبت کرد با حرف مشکلاتو برطرف کرد قهرو لجبازی فقط دوری میاره واین برای زنوشوهریکه همو می خوان وزندگیشونو دوست دارند خیلی بده خیلی خیلی . شماهاا تکرار نکنید
اینکه روم نمیشد هر چیزی لازم داشتم و بهش بگم بخره یا با هم بریم خریدکمکم تبدیل شد به عادت براش و فکر میکرد هیچی لازم ندارم . منم منتظر بودم اون بهم بگه. بعد سخت میشد که بپزیره خیلی چیزا لازمه و خودم اذیت شدم.
یا این که سر چیزای بی ارزش کلی قصه میخوردم و با هم دعوا داشتیم
صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
واقعا زنان زیرک راست گفته؟من میخام روش اون به کار بگیرم میترسم اشتباه باشهمنم وقتی میرم بیرون روم نم ...
هنوز تمومش نکردم.ولی این چند صفحهای که خوندم با خودم مقایسه میکردم.دیدم بیشترش من اون ساده دله هستم.
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانهی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانهی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همهی التماسهایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون دادهایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون دادهایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷
راست میگن مرئردها هرجوری عادت بدی همنطوری میشن؟بنظرت چطوری باید به یک مرد فهمونداینکه قناعت کنیم فکر ...
تا یه حدی قناعت خوبه
من خیلی جاها قناعت مردم و پشیمون نیستم چون زندگیمون جلو رفته ولی این که خیلی چیزا ها رو واقعا نیاز داشتم و از خودم دریغ کردم پشیمونم. فکنم مردا متوجه نمیشن😅
صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀