2777
2789
عنوان

برای یک نوجوان چی هدیه میبرید

43 بازدید | 10 پست

؟کتاب خوبه ایا

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔

اگه علاقه به کتاب خوندن داشته باشه خیلی خوبه

بنده خودم یه عادتی دارم ،خدمتتون عرض می کنم :                  کتاب که می خوندم  برخی اوقات که به مطلب  جالبی که    می رسیدم کتاب رو ول می کردم. درست مثل کسی که دستش سوخته، هیچ یادم نمیره یکی دو سه ماهی با یه عده ای  از دوستان  بحثی داشتیم درباره‌ی که  در  جهان  و در طبیعت عدل هست یا نیست ؟ چون برخی این باور را دارند که از این دست بدی از اون دست می‌گیری و... وارد بحثش نمی خوام بشم،بنده هر چی نگاه می کردم اینو نمی دیدم.در یک کتابی که برای من مهم  بود یه جمله  دیدم : طبیعت  به قانون  ظلم حرکت  می‌کند من  این کتاب رو ول کردم و بعد که دنبالش  رفتم دیدم بله   دو سوم حیوانات  برای  یک روز زندگی باید یه حیوان دیگه  رو بکشن .و در دنیایی  که دو سوم موجودات برای یک روز زندگی  باید یه حیوان  دیگه بمیره صحبت  از عدل   معلومه  نفهمیدن  جهانه.         بنابراین  طبیعت  قانونش قانون ظلمه. تنها انسان که می‌تونه  عادلانه  عمل کنه و باید عادلانه  عمل کنه  و این تنها صفت و  امتیاز  من و شماست  به خاطر آزادی که داریم.   ولی اگه در بند طبیعت  بمونیم ما هم به همون اندازه  ظالمیم که بقیه موجودات  به دلیل اجبارشون ظالم هستن .🤍🌱دکتر هلاکویی 

دختر یا پسر؟ چند ساله؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره چند سالشه و چقدر میخوای هزینه کنی 

اگر کم میخوای هزینه کنی همون کتاب یا اکسسوری یا لباس خوبه . اگر متوسط هرینه میکنی ایرپاد و هدفون و اینجور چیزها خوبه . اگر اهل ورزش یا هنر خاصی هست یه وسیله مرتبط با اون رشته 

دختر یا پسر؟ چند ساله؟

دختر14

_لطفا اگه کاربری میشناسید که تو تاپیک هاش در مورد مهاجرت,برنامه نویسی,زبان خوندن نوشته و یا کاربری میشناسید که از نظرتون نابغست و خیلی موفقه بهم معرفی کنید از خوندن اینجور تاپیک ها خوشم میاد_اگه کسی هستید که تونستید تو اتلاف وقت صرفه جویی کنید و کارهاتون بازدهی بیشتری داشته باشه لطفا از تجربه هاتون بگید_تو این سایت از 80درصد ادما بدم میاد ولی یه تعداد ادم هستن که خوشم میاد باهاشون تبادل نظر داشته باشم پس عضو شدم_اگه امضامو خوندی رو پیامم ریپلای کن و یه فکت علمی بگو:)(چرت نباشه)(اگه میدونی بگو اگه نمیدونی نگو)منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را.بچه ها نخندینا💔
دختر14

عزیزم دوستان پیشنهادات خوبی دادن. تاچقدر میتونی هزینه کنی؟ 

🇵🇸وای به روزی که ببارد سجیل🚀🚀🚀 مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....