2777
2789
عنوان

عبارت های تاکیدی شرک به خدا هستند

| مشاهده متن کامل بحث + 1020 بازدید | 59 پست
دقیق نمیدونم ولی اغلب این روشهاو عرفانها نوظهور یه مخلوطی از درستو نادرسته حتی گاهی باعث شیطان پرست ...

بله دقیقا من روزی این چیزا رو شروع کردم اصلا آدم مذهبی نبودم اصلا درک نمیکردم اینا چی هستن و چکار میکنن حق و باطل در هم آمیخته شده که نفهمیم چی به چیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همش تقصیر امریکاس جهل تا کی اخه

من از سال ۱۴۰۰ که درگیر این راه شدم و دارم تحقیق میکنم الان اومدم دربارش حرف میزنم اونیکه باید بفهمه میفهمه و تحقیق میکنه و خدا بخواد آگاه میشه از گمراهی ها

اصراری ندارم همه حرفامو قبول کنن 

نمیدونم این ک گفتی واقعا گناهه یا نه

اما من جمله های تاکیدی رو با نام و شکر گزاری خدا شروع می کردم

خدا رو شکر خیلی موثر هم بودن 

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
چی میگفتید مثلا

توی اون دوره ای که من شرکت کردم میگفتن عبارت تاکیدی درباره پدر مادرتون بگید که اونا رو بخشیدین و اونام شما رو ببخشن تا هر چیزبدی از کودکی در ضمیر ناخودآگاهتون هست پاک بشه یکی از بچه های دوره میگفت شب گفتم فردا بیدار شدم دستم کبود بوده صورتم جای چنگ میگفتن برون ریزیه ادامه بدین خدا لعنتشون کنه ما هم از همه جا بیخیر ادامه میدادیم 

خواهرانه میگم قرآن بخونید واجبات خدا رو انجام بدین که آخرش رستگاریه هرگز فریب این راههای شیطانی رو نخورید

نمیدونم این ک گفتی واقعا گناهه یا نهاما من جمله های تاکیدی رو با نام و شکر گزاری خدا شروع می کردمخدا ...

شکرگزاری خدا عالیه اما دقت کنید الان همه یاد گرفتن صبح به محض بیدار شدن دفتر شکرگزاری برمیدارن و جملات شکرگزاری مینویسن اما نمازی که ایییینقدر خدا روش تاکید کرده اهمیت نمیدن و یه نماز صبح نمیخونن یا قبل خواب شکرگزاری مینویسن اما چهار تا آیه قرآن قبل خواب نمیخونن دو رکعت نماز برای تسبیح گفتن خدا نمیخونن

من به شخصه خودمو میگم ما بنده های خدا بندگی کردن رو بلد نیستیم فقط دنبال باج گرفتن از خداییم

چقد عجولید بذارین یکم تایپ کنه بعد بخندین این خانم تحقیق کرده گذرونده شاید یه چیزی بیشتر از من بی تج ...

من از نی نی سایت زیاد وارد نیستم فکر کردم پست رو بزاریم بریم😄ممنونم از درک و توجه تون❤️

شکرگزاری خدا عالیه اما دقت کنید الان همه یاد گرفتن صبح به محض بیدار شدن دفتر شکرگزاری برمیدارن و جمل ...

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
شکرگزاری خدا عالیه اما دقت کنید الان همه یاد گرفتن صبح به محض بیدار شدن دفتر شکرگزاری برمیدارن و جمل ...

شیطانم کارشو خوب بلده میاد شکرگزاری و دفتر شکرگزاری یاد مردم میده از اون طرف بهترین عبادت و بالاترین شکرگزاری که خوندن نماز هست رو از یاد مردم میبره ما اگر پاکسازی روح بخواهیم اگر رستگاری بخواهیم باید بندگی کردن خدا رو یاد بگیریم هر چی گفته بگیم چشم خدایی که از مادر برای ما مهربونتره بد بنده هاشو نمیخواد اگر چیزی حرامه قطعا برامون مضره اگر چیزی واجبه قطعا برامون مفیده بی چون و چرا اطاعت کنیم دنبال دلیل نباشیم مهمترین مبنا و دلیل رو بزاریم بر بندگی کردن خدا بر تسلیم بودن خدا مسلمان یعنی تسلیم خدا بودن و اینجاست که با انجام واجبات ترک محرمات به مقام عبد که بالاترین مقام هست میرسیم 

اتفاقا شماید که دارید گمراه میکنید با این تاپیک 😐

چه گمراهی آخه

ما اینقدر از دینمون کم میدونیم راحت فریب این عرفان های نو ظهور رو میخوریم 

خودستایی در اسلام حرام است عبارتهای تاکیدی دقت کنید  توی همشون داریم منم منم میزنیم 

راجب هوا پونو اطلاعی ندارمولی این که به خودت بگی من میتونم من از پسش برمیام و....عبارتای بدی نیستن ک ...

به قول امام علی علیه السلام
گاهی شرک اونقدر پنهانه که مثل راه رفتن مورچه سیاه روی سنگ سیاه در دل شبه

منم مثل شما فکر میکردم این عبارتها برای اعتماد بنفس و این حرفهاست 

من آدم معتقدی هستم و اتفاقا نتیجه گرفتم ازین چیزاشکر گذاری و بخشش و... ک خیلی تو دین تاکید شده عزیزم

توی دین هر چی تاکید شده حق هست اما الان باطل هم قاطیش کردن

یه کم دقت کنی میبینی این چیزایی که الان دارن یاد میدن بعنوان قانون جذب و تکنیکها با اون چیزی که در دین و قرآن و روایات هست فرق داره

شکر گزاری که درسته شکر نعمت نعمتت افزون کند کفر نعمت از کفت بیرون کند

شکرگزاری که در روایات و دین اومده نه اینی که الان دارن به مردم به عنوان قانون جذب و تکنیک یاد میدن