2777
2789
عنوان

عشق سابقم برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 12454 بازدید | 391 پست
می ترسه شوهرت بره سراغش.بابا اینا لاشین من می شناسمشون...یعنی بگو شوهرت سگ دربون خونه ت باشه نباید ب ...

آره بخدا همینه از وقتی اینو گفتم فاصله گرفته اگه واقعا دوسم داشت ترس نداشت می‌گفت زودتر جدا شو 

چی بگم دلم خونه حقم این نیست

ای جانم چقد ذوق کردم کجا زندگی میکردینچندسالتون بود وقتی عضو شدین🤩اونموقعه تم سایت مثل الان بود؟کار ...

ما مالزی زندگی میکردیم ۳۰ سالم بود و اون موقع رده دبیرستان و اینا کم بود ما بیشتر با بچه های خارج از کشور صحبت میکردیم کلوپ ها خیلی فعال بود موارد آموزشی زیاد بود من خودم فتوشاپ رو از زهرا جان یاد گرفتم با چه ذوقی عکس بچه هامون رو درست میکردیم  الان هممون بچه های اولمون تو رده ۱۵ و ۱۶ سال هستن  یادش بخیر پارمیدا جون از آلمان کلا جو صمیمانه تری بود تاپیک دروغ هم بود مثل همونی که گفتم ولی خوب من خیلی اهل صحبت تو تاپیک و اینا نبودم بیشتر دنبال یادگیری 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا همون روز هم همچین چیزی ازم خواست منم رد کردم درخواستشو بعد باهام سرد شد یه مدت .. بهم گفت تو خ ...

اگه واقعا تو رو میخواست واسه ازدواج و واست احترام قائل بود بهت چنین پیشنهادی نمی‌داد که باهات بخوابه

تو الان زن شوهرداری؟؟؟؟ فکرمیکنی الان باهات میخوابه فردا بهت میگه بیا جدا شو بعدشم مادر بچه هام شو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ساده ای؟؟؟

اگه واقعا تو رو میخواست واسه ازدواج و واست احترام قائل بود بهت چنین پیشنهادی نمی‌داد که باهات بخوابه ...

چی بگم والا ولی کاملا منو می‌شناسه چطورم جلوم زد زیر گریه که تو خیلی بدی کردی بهم کاش باهات آشنا نمی‌شدم آسیب دیدم تو مال من نیستی و... منم با توجه به نظرات شما دیگه تصمیمم رو گرفتم میمونم تو زندگیم شوهرم آسمون رو به زمین میاره برام عذابم نمیده مگه از زندگی غیر از آرامش چی می‌خوام هر چی فکر و ذهنم مشغول بود بسمه دیگه مگه چند سال دیگه جوونم

بخدا همینه راستش یه بار گفت بیا با من زندگی کن هر وقت خواستیم بچه دار شیم عقد میکنیم

خیییلی حرومزاده هست....خیلی....یعنی حتی واست این قدر ارزش قائل نیست که بخواد عقد ‌کنه از اول...

تو رو خدا از چی چیه این خوشت اومده

روی خودت کار کن....نه اینکه فردا پس فردا از دست شوهرت ناراحت بشی دوباره بری سراغ این مردک

تاپیک فیک اونموقع چقدر بود بهخاطر اتفاقات اونسال سایت رو کاری نکردن

اون موقع هم یه سری بودن ولی اینقدر رده دبیرستانی نبود تاپیک بازی با احساسات بود منم خوب بیشتر تو قسمت مامانای خارج کشور سر میزدم چون زایمان کرده بودم کلوپ بود موارد آموزشی مثل فتوشاپ یکی از مامانا زحمتش رو میکشید اون موقع وبلاگ ها فعال بودن سر مسایل هم که فرمودین من به شدت درگیر نوزاد بودم و دست تنها مادرم چند روزی پیشم بود  خیلی وارد سایت نمیشدم نمیرسیدم 

دلبندم … من دلم فقط روی دل تو بند می شود !

Lilypie Maternity tickers
چی بگم والا ولی کاملا منو می‌شناسه چطورم جلوم زد زیر گریه که تو خیلی بدی کردی بهم کاش باهات آشنا نمی ...

میخواد تلافی اون موقع رو دربیاره و پرونده تو رو که توی ذهنش بازه ببنده....بیاد نزدیکت....به دستت بیاره بعدشم رهات کنه

چی بهت بگیم؟ خودت دیگه میتونی با شوهرت زندگی کنی؟ میدونی خیلی کثیفی چون اون موقع که زن این بنده خدا میشدی دلت پیش اون بود. از اولش خیانت کردی. هرچی هم گریه کرد بذار برو چون دیگه زندگیت زندگی نمیشه. برو با  همون مردیکه مه به زن و ناموس مردم چشم داره

شما لیاقت همسرتون رو ندارید از ایشون جدا بشید تا فرصت مناسب برای ورود ادم درست به زندگیشون پیدا بشه. و اینکه دوست عزیز به آدمی که میدونه شما متاهلید و همچنان پا پیش گذاشته اعتباری نیست. 

چیزی ک من می‌دونم اون بدون تو نمیمیره خیالت تخت

و خیانت هیچ توجیهی نداره برگرد ب شوهرت محبت کن زندگیتو درست کن بعداً بد. پشیمون میشی

اینو بهت قول میدم

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...