دوستان من متاهلم و در آستانه جدایی بودم شوهرم از همه لحاظ عالیه مهندس هست مهربون خوش اخلاق دست و دلباز خانواده عالی فقط اینکه من سنتی ازدواج کردم دوسش نداشتم .. کسی که ۸ سال پیش همو دوس داشتیم اتفاقی برگشت به زندگیم و الان ۴ ماهه با هم ارتباط داریم و دیوانه وار همو دوس داریم شوهرم متوجه شد چتامون دید گفت پس واسه این آقا میخوای جدا شی زد زیر گریه گفت مگه من چی کم گذاشتم چرا این کارو باهام کردی گفت یه فرصت بهت میدم برگرد به زندگیت من نابود شدم ولی چشم پوشی میکنم .. بچه ها من دلم با اون آقاست از همه لحاظم سطح عالیه ما بدون هم میمیریم چکار کنم تروخدا راه حل بدین سرزنشم نکنید خودم داغونم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خودت میگی شوهرت تحصیل کردست دست زن دیدم شوهره نفهم داشت میومد یهو دم کافه ای که رفته بودیم با داد دسشو میکشید میبرد به ما سلام نمیکرد و دلبازه زن دیدم شوهرش خرجی بهش نمیداد هیچ حقوقشم میگرفت ازش زنده هرج میکرد بدهیاشو میداد میگی مهربونه زن دیدم آرزو داره شوهرش نزنتش میگی خانوادش خوبن زن دیدم خانواده شوهرش خون به جیگرم کردن آدمی که آنقدر عاشقته حاضر شده در دم ببخشتت من اگر بودم با او ن همه عشقی که شوهرم داره ول میکرد میرفت یبار یه مزاحم تلفنی داشتم نشست گریه کرد حالش بد شد میگفت نمیبخشمت اگر کاری کرده باشی تو واقعا بی لیاقتی خوش زده زیر دلت خیلی کثیفی