2777
2789
عنوان

عشق سابقم برگشته

| مشاهده متن کامل بحث + 12474 بازدید | 391 پست

منم سنتی نامزد شدم ولی دیوانه وار عاشقشم 

و اینکه برگرد زندگیت زندگیتو نابودنکن

از کجا معلوم طلاق گرفتی بیاد باهات ازدواج کنه؟؟؟

و زمانی که ما سرشار از ذوق و امید برای پرواز بودیم،بال های ما را شکستند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلی نیست 

طلاق بگیر 

بعد طلاقت هم اون عشق سابقت ولت میکنه 

دیدم که میگم 

بعد میای واسه شوهرت میفتی به غلط کردن 

ولی شوهرت رفته زن جدید گرفته 

این وسط تو مجبوری واسه ادامه زندگی 

با اشخاص جدید وارد رابطه بشی 

خلاصه بدبخت و بیچاره میشی... 

تو عملا خیانت کردی دیگه

بعدش هم شروع کردن یه رابطه ای که تموم شده مثه این میمونه که یه فیلمو از اول ببینی با اینکه میدونی تهش چی میشه..

اونی که وقتی متاهلی میاد باهات چت میکنه مطمعن باش فردا پس فردا به تو هم خیانت میکنه..

بیچاره اون شوهر بدبختت که گیر تو افتاده..

خودت میگی شوهرت تحصیل کردست دست زن دیدم شوهره نفهم داشت میومد یهو دم کافه ای که رفته بودیم با داد دسشو میکشید می‌برد به ما سلام نمی‌کرد و دلبازه زن دیدم شوهرش خرجی بهش نمی‌داد هیچ حقوقشم میگرفت ازش زنده هرج میکرد بدهیاشو میداد میگی مهربونه زن دیدم آرزو داره شوهرش نزنتش میگی خانوادش خوبن زن دیدم خانواده شوهرش خون به جیگرم کردن آدمی که آنقدر عاشقته حاضر شده در دم ببخشتت من اگر بودم با او ن همه عشقی که شوهرم داره ول میکرد می‌رفت یبار یه مزاحم تلفنی داشتم نشست گریه کرد حالش بد شد می‌گفت نمیبخشمت اگر کاری کرده باشی تو واقعا بی لیاقتی خوش زده زیر دلت خیلی کثیفی

هر چه زودتر طلاق بگیر تا اون شوهر بینوا راحت بشه و ایشالله یه دختر صالح نصیبش بشه

تروخدا سرزنشم نکن من آدم بدی نیستم میدونم کارم اشتباهه بگین چکار کنم از اون آقا دل بکنم نابودم خودم

واااای دارم دیوونه میشم شوهرم ۴ شبانه روز آبم نخورده خیلی پاکه خیلی انسان درستیه دلم میسوزه .. نمیتو ...

واییییی 

مغزم داره پریود میشهههه 

چته تو 

اون عاقا چی داره؟

والا من شوهرم اخلاقشم جالب نیس اصلا 

به اصلاح عشق سابقمم ببینم

نگاشم نمیکنم 

بره بدرککککک

بنظرتون راحته قید دوست داشتن این آقا رو بزنم ؟شوهرم تا امشب بهم فرصت داده فکرامو بکنم خیلی زندگی خوب ...

این اقا ک الان برگشته نهاین یکسال باهاته بعد میره ی زن پاک میگیره .مواظب باش کارما ب سرعت عمل میکنه 

بعد همسرتو کنار ی زن میبینی و حسرت میخوری

اونی که یه بار قبلا رفته دوباره هم‌ممکنه بره،زندگیتو‌واسه اون‌خراب نکن حیف از شوهرت

خانوادم راضی نبودن اون نرفت کلی خواهش و تمنا کرد خانوادم گفتن غریبه هست فقط با فامیل باید ازدواج کنی