پنجشنبه من رفتم خونه ی مادرم همسرمم گفت با دوستام میرم شرکت یکی از بچه ها میمونیم…..الان دیدم یکی از دوستاش استوری گذاشته بود انگار ویلا بودن(من با ی اکانت فیک دارمش)،همسرم تو استوری معلوم نیس ولی ماشینش هست…..بهش پیام دادم شرکت دوستت کدوم سمته؟منتظرم جواب بده ….بعدش میخواستم بپرسم اونجا استخر داره؟؟ولی نمیدونم چیجوری بگم و بپرسم ک دیگه بهم دروغ نگه شک هم نکنه از کجا فهمیدم🥺😓😭شک من به حضور دختر نیستا پسرن همشون ولی میخوام راستشو بگه هرجا میره…..بگم تو خواب همش از استخر میگفتی؟؟؟؟یا چیکار کنم؟؟؟باردارم هستم اعصابم داره بهم میریزه😭
ما یه خوابگاه بودیم تهران کوچه مون پر از شرکت بود ولی چیزهایی دیدیم که الان هر مردی بگه شب میریم شرکت بمونیم من مطمین هستم که داره میره خیانت و دختر بازی بدون تردید ....خیلی چیزهای بدی دیدیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی بد ته دلشو خالی کردی بارداره حداقل مراعات اونو میکردی!!
منم باردارم . این که میگه شرکت نیستند ویلا رفتند ضمنا باید چشماش رو باز کنه شرکت و ویلا فلان جای مناسبی برای شب موندن آقایان نیست بازم معذرت میخوام اگه رک گفتم . اسی گفت همه شون آقا هستند اونجا نگرانی از اون بابت نداره.
بهش بگو ک ناراحت شدی از اینکه دروغ گفته اون دروغ میگه چون فکر میکنه اگه بگه میره ویلا تو مانعش میشی یا غر میزنی اگ مشکلی نداری بگو راستشو بگه تو هم قول میدی ناراحت نمیشی