2777
2789

20 میاد
😪🗿 توکل بر خدا بیبی

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هعی رتبم لب مرزیه هیچ کدوم از رشته هاییک زدم بجز پیام نور ها قطعی نیس

رتبه ها حباب داشته بخاطر قضیه ی دانشجو ها ووو بخاطر همین ممکنه یه رشته ی خیلی خب بیاری
نگران نباش

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

رتبه ها حباب داشته بخاطر قضیه ی دانشجو ها ووو بخاطر همین ممکنه یه رشته ی خیلی خب بیارینگران نباش

اخه حباب برای رشته تجربی بوده فقط من انسانیم بعد همه رشته هایی ک زدم تو تهرانه

اخه حباب برای رشته تجربی بوده فقط من انسانیم بعد همه رشته هایی ک زدم تو تهرانه

ان شاالله میاررییییییییی ووی چقده استرس دارییی
😂🥰🌱 علاقه ات چیه؟

ان شاالله میاررییییییییی ووی چقده استرس دارییی😂🥰🌱 علاقه ات چیه؟

اول جامعه شناسی یعد ادبیات بعد جغرافیا مشاورم بهم اطمینان میداد ک من جامعه علامه حتما قبول میشم ولی الان تو این سایتا و اینا دارم چیزای دیگه ای میبینم استرس گرفته منو از ی طرفم سنجش عوضی که اصلا معلوم نیست ۲۰ مهر نتایجو میده یا نه

اول جامعه شناسی یعد ادبیات بعد جغرافیا مشاورم بهم اطمینان میداد ک من جامعه علامه حتما قبول میشم ولی ...

به بهههه جامعه شناسی رشته خیلی باحالیه اتفاقا
:))))) موفق باشی گل دختر..بیخیال جو نی نی سایت

به بهههه جامعه شناسی رشته خیلی باحالیه اتفاقا:))))) موفق باشی گل دختر..بیخیال جو نی نی سایت

نی نی سایتو نمیگم که... 

من همش تو سایتای تخمین رتبه و تبدیل رتبه به رشته و اینا ام 

ولی انرژی مثبتت بهم رسید دمت گرم😂

نی نی سایتو نمیگم که... من همش تو سایتای تخمین رتبه و تبدیل رتبه به رشته و اینا ام ولی انرژی مثبتت ب ...

اووه بیخیالشون
هاا عامو همیشه دلت روشن باشه