2777
2789

تو جمع یبار نشده یچیز بهم تعارف کنه چه میوه چه هرچی

انگار من کلا زنش نیستم هزار بار هم گفتم باز انگار نه انگار دیشب سره شام غذا کم بود خودش کشید بشقابشو پر کرد منم موندم گشنه مهمون بودیم عین خیالش نبود بعد میگه چرا قیافه گرفتی بحث غذا نیست بحث ارزش دادن یا من هرچیم بشه نمیاد بپرسه حالمو 

از سر این کاراش حرصم میگیره دوس دارم خانواده خوبی باشیم ولی خیلی سرده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب خودت زودتر بردار تو اول بشقاب خورشو خالی خالی کن بزار برا اون کم بیاد ..‌شاید اینجوری حالیش شد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
همینا رو قبل مهمونیا هی بگوخواسته هاتوبگو حواست بهم باشع،ب بشفابم نگاه کن تعارف کن

محبتی که بخوام مدام گوشزد کنم یکم نگام کن یکم بهم توجه کن ارزشی نداره میخوام صد سال سیاه توجه نکنه مرتیکه 🐄

به جای اخم و تخم اومدین بگو گشنمه یه چیزی بخر بخور یا درست کن.یا بگو سیر نشدم غذای بشقابم کم بود نبود که بازم بکشم بخورم یا...

من شوهرم اینجور بود حالا میفهمه گرسنه میمونم تعارفم میکنه.

محبتی که بخوام مدام گوشزد کنم یکم نگام کن یکم بهم توجه کن ارزشی نداره میخوام صد سال سیاه توجه نکنه م ...

ببین گاهی چیزا رو تو خانواده ندیده

باید بهش از قبل مداام بگی

ک یاد بگیره و ملکه بشه براش

واقعا خیلی پسرا اوایا ازدواج نمیدونن