2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین عزیزم همه چیز دست خداس من سر دختر دومم رژیم گرفتم سونو رفتم روز تخمک گذاری اقدام کردم دختر شد هرچندقلبمه ولی اینبار سه روز به پریودی شک کردیم گفتیم الان امکان بارداری نیس حامله شدم رفتم سونو نینی پسره

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏

ببین عزیزم همه چیز دست خداس من سر دختر دومم رژیم گرفتم سونو رفتم روز تخمک گذاری اقدام کردم دختر شد ه ...

اره بابا تا خدا نخواد این چیزا اصلا ملاک نیست

من دقیقا روز تخمک گذاریم اقدام داشتم با سونو زیر نظر دکتر که دقیق باشه واسه پسرزایی دختر شد بچم🫠😂😂

خیلی برام عجیبه! اینکه اسپرم xبگیره یا yچه ربطی به پوزیشن داره😐

اسپرم yمقاومت و زنده موندنش کمتر از xهست و توی مسیری ک برای رسیدن ب تخمک طی میشه،اکثرشون ازبین میرن با اینکه حرکتشون سریع تره

پوزیشن داگ باعث میشه مسیر حرکت کوتاه تر بشه و احتمال زنده موندنyهارو بالاتر میبره

او در بر و ایام به کام است...
اره بابا تا خدا نخواد این چیزا اصلا ملاک نیستمن دقیقا روز تخمک گذاریم اقدام داشتم با سونو زیر نظر دک ...

اره گلم خواست خدا من فک میکردم سه روز به پریود حامله نمیشم وقتی شدم میگفتم احتمالا دختره چون تایم تخمک گذاری نبوده سونوگرافی گف قطعا پسره هرچه دلم خواست نه ان میشود هرچه خدا خواست همان میشود

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏