سلام خوبین بچه ها تو جلسات مشاوره طلاق بنظرتون چی بگیم که زودتر تأییدیه عدم سازش رو بهمون بدن.. چون یکی از مشکلات ما اینه که بعد از چند سال صاحب بچه نشدیم ولی در اصل حتی اگه بچه هم بیاد همدیگه رو نمیخوایم..حالا بنظرتون برای زودتر و راحت تر طلاق گرفتن حرفی از بچه بیاریم یا نیاریم؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بچه دار نشدن یکی از گزینه هایی هستش که بدون قید وشرطی چه خانم وچه اقا میتونه از اون یکی طلاق بگیره همین گزینه رو فعال کنید از بقیه گزینه ها بهتر وسریعتره
توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه. بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم انشاالله که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
چقدر ناراحت کنندهنظر تخصصی ندارم اما بنظرم نداشتن بچه و دلایلش برای تصمیم گیری دلیل مهمی میتونه باشه
عزیزم چرا ناراحت کننده اسی میگه حتی اگه بچه هم بود سازش ندارن پس خدا دوستشون داشته که بچه نداده حداقل یه طفل معصوم این وسط به چه کنم نمیوفته 😔😔من پای رفتنم فلج به خاطر بچه هام 😭😭
چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔