2777
2789
عنوان

اونایی که با هواپیما سفر داخلی میرید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 48 پست
من فقط از علی بابا بلیط میگیرم راضیم ازش

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم علی بابا بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید پرینت بگیرمش و با خودم ببرمش فرودگاه؟ یا توی فرودگاه باید از توی گوشیم بهشون بلیط و نشون بدم؟ یا کدی چیزی رو رو باید بهشون بگم؟! چجوریه کلا؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما همیشه علی بابا اتفاقا برا هفته بعدم از علی بابا چهارتاشو گرفتیم

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم علی بابا بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید پرینت بگیرمش و با خودم ببرمش فرودگاه؟ یا توی فرودگاه باید از توی گوشیم بهشون بلیط و نشون بدم؟ یا کدی چیزی رو رو باید بهشون بگم؟! چجوریه کلا؟

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم فلای تودی بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد بای ...

همونجا توی سایت پی دی اف رو میتونی دانلود کنی. نه فقط توی گوشی داشته باش، نمیخواد پرینت بگیری 

هر کدوم از سایتها یه مقدار سهمیه مشخصی دارنفلای تودی خوبه معتبره

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم فلای تودی بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید پرینت بگیرمش و با خودم ببرمش فرودگاه؟ یا توی فرودگاه باید از توی گوشیم بهشون بلیط و نشون بدم؟ یا کدی چیزی رو رو باید بهشون بگم؟! چجوریه کلا؟

یه سری پرواز هست اینا چارتری ان و تو سایت خود ایرلاین نشون نمیشده. ولی تو سایت های دیگه هست. هر سایت ...

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم علی بابا بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید ...

بله یه پرینت از بلیطی که تهیه کردین میاد رو گوشیتون اون و همراه داشته باشین البته اونجا همه چی ثبته کارت ملیتون و که تحویل میدین بهتون کارت پرواز میدن 

من هم فلای تودی گرفتم هم علی بابا.

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم علی بابا بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید پرینت بگیرمش و با خودم ببرمش فرودگاه؟ یا توی فرودگاه باید از توی گوشیم بهشون بلیط و نشون بدم؟ یا کدی چیزی رو رو باید بهشون بگم؟! روالش چجوریه کلا؟

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم فلای تودی بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد بای ...

نه دیگه کارت ملیتو نگاه میکنن با کد ملیت چک میکنن بهت کارت پرواز میدن ،فقط عکس بیلیطو دانلود کن محض احتیاط

پیامکش هم برات میاد چون تو سایت بخوای بخری شماره موبایلتم باید بذاری

اگه تاخیری چیزیم بشه قبلش بهت پیامک میدن یا زنگ میزنن

من از هر دوتا گرفتم. اوکین

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم علی بابا بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید ...

براهواپیما بلیط نیاز نیست ببری با کارت شناسایی برو خودشون چک‌میکنن بلیط داری یانه

نه من همونجا تو سایت بعد خرید پی دی افشو میگیرم سیو میکنم و محض احتیاط میفرستم تلگرام شوهرم 

بعد برو فرودگاه اونجا بلیطو از رو گوشی نشون بده کاغذشو خودشون چاپ میکنن میدن دستت 

کارت ملی خودت و همراهت رو هم نزار تو چندون تو دستت یا جیبت نگهدار بزار کنار بلیط تا آخر لازمت میشه

و این که چیزای فلزی و تیز تو کیفی ک میبری تو هواپیما نباشه 

مثلا چاقو ناخن گیر... 

خوراکی و آشامیدنی هم نمیزارن ببری خودشون بهتوت غذا و آب و آبمیوه میدن

از سایت علی بابا میگیریم خوبه

من بیشتر از تی چارتر خریدم. اونم خوبه. یه سر بزن

ممنونم. یه سوال دیگه، بعد اینکه هزینه رو پرداخت کردم بلیط و به ایمیلم ارسال میکنه؟ بعد باید پرینت بگیرمش و با خودم ببرمش فرودگاه؟ یا توی فرودگاه باید از توی گوشیم بهشون بلیط و نشون بدم؟ یا کدی چیزی رو رو باید بهشون بگم؟! چجوریه کلا؟