2777
2789
عنوان

میخام برم تو تالار کار کنم😁😁😍😍😍🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 818 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه خرمشهر جایی سراغ ندارمبزن تو دیوار ببین اگهی میبینیمن این کارو از دیوار پیدا کردم

زدم وپیام دادم جواب ندادن

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
گفت از ساعت یک ظهر بیاین تااخر جشنگفت جشن معمولا ۱۱ تموم میشه بعدش طی میکشین و اینا...

خییییلی کمه   با این اوصاف ،اصفهان تمیزکاری خونه ساعتی ۱۲۰ تا ۱۵۰تومنه

مثل یک پروتن فکر کن..... همیشه مثبت  
عه پس انعامم میدن🫢🤭🤭 شما روزانه پول میدادن بهت یاماهانه و درطول ماه چندتا عروسی بود؟گفت ازساعت ۱ ...

آخر شب فیش میدادن بهمون....آخر ماه به تعداد فیش هایی که گرفتیم حقوق میدادن

انعام آخرشب بین پ سنل تقسیم میشد....حداقل شبی دویست .

از ساعت دو توی تالار بودیم.

شستن و چیدن میوه ها.شیرینی ....تمیز کردن میزها و چیدن مرتب صندلی ها

کدوم تالاری؟اگه زود میرن خوبه عربا معمولا ۱۰/۳۰ تا ۱۱ خالی میکنن سنتیاشون اون امروزیاشون ممکنه تا ۱ ...

چرا فقط عربا میرن تو اون تالار

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
درکل کار آسون و شادیه.....حقوق و مزایاش هم خوبه.

ببخشید شما چقد بهتون میدادن 

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چند کیلویی؟

نمیدونم.

خیلی وقته وزن نکردم خودمو من قبلا ۶۷ بودم باکم خوری شدم ۵۵

دوباره یکم وزن اضاف کردم نمیدونم الان چندکیلوام ولی کلا چاق نیستم الان. لاغرم تقریبا  . متوسط روبه لاغرم

ولی چون استعداد چاقی دارم با پرخوری و شیرینیجات چاق میشم