ببین عزیزم مثلا یک کیلو لوبیا چیتی میپزم برای فریز کردن یا حالا هر چی
آبی که از پخت اون موند را برای دمپخت استفاده میکنم
آب را پیمونه میکنم و میریزم تو قابلمه و میذارم جوش بیاد و بعد که جوش اومد برنج را اضافه میکنم ، یک قاشق نمک و ۵ قاشق روغن هم میریزم ، ( مثلا حجم برنج برای ۴ نفره)
برای دمپخت حجم آب خیلی مهمه که دمپختت نرم نشه ، سفتم نشه ، وقتی برنج را تو آب میریزی اندازه یک بند انگشت حجم آب باید بالاتر از برنج داخل قابلمه باشه(این نکته مهمه که برنجت شفته نشه)
مزه آب را بچش، کم نمک نباشه
یکمم لوبیا چیتی بریز داخل آب در حال جوشش
آبش که کشیده شد در قابلمه را بذار ، دمکنی فراموش نشه، ۴۵ دقیقه بعد دمپخت آماده است ، نوش جونتون