2777
2789

دوستان بعدش گفتم این که استفاده شدس اینا بعدش یهویی گفتم  یه دونه واست میخرم خیلیی خوشحال شده بود وگفت بده به مامانم وخیلی تشکر زیادی کرد وحالا موندم براش بخرم؟ یا اگر براش بخرم به کارفرمام چی بگم) 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره بگیر

همون بگو دستم دید دلش خواست، قول دادم بیارم واسش 

پیاو نه‌ماوه ... 🚶... اگر پیاوی وه‌ره له کوردستان ژن به ...🚶... نذار بهترین ورژنت با آدم نامناسب هدر بره ... هیچکس اندازه ی کسی که ترکت کرده تورو تماشا نمیکنه، میخواد مطمئن شه اشتباه نکرده، بهش نشون بده که اشتباه کرده ... 🚶 ...برای کسایی که در حقتون خیانت کردن دلتنگ نشید، برای کسایی که حتی یکبار شمارو کوچیک کردن دلتنگ نشید، برای بی معرفتا، دروغگوها، حسودا و دوروها دلتنگ نشید، برای کسایی که رازاتونو برملا کردن دلتنگ نشید، آدمای اشتباه لیاقت دلتنگیتونو ندارن! ...تو هیچوقت نمیفهمی چقدر آسیب دیدی تا وقتی که یه نفر باهات درست رفتار میکنه... لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی ...گفت : تو عقب کشیدی یا جنگ تموم شد؟! گفتم : به جز من کسی نمی‌جنگید که؛ من که عقب کشیدم؛ جنگ هم تموم شد!

اگر دوست داری براش بخری و توی معذورات نیستی براش بگیر بعد اگر خودش رو در حضور مادرش دیدی که چه بهتر بهش بده و بگو عزیزم یادته گفتی از بطری من خوشت میاد من سرقولم موندم و برات گرفتم اونجوری کارفرمات می‌فهمه باید مراقب درخواست های بچه اش از بقیه باشه و بهش گوشزد می‌کنه 

حالت دوم با همین توضیحات بده به مامانش اگر گرفت و مثلا گفت هزینه اش رو باهات حساب می‌کنه بگو قابل نداره و این هدیه ای از طرف من برای کوچولو باشه و دیگه سعی کن تکرارش نکنی که بد عادت نشه و کارفرمات معذب نشه

حالت سوم هم ممکنه کلا ازت نگیره و بگه به حرف بچه گوش نکن و این حرفا اون موقع تو میمونی و یه بطری اضافه 😁

اگه گرون نیست بخر بگو فلانی جان از این خوشش اومده بود واسش گرفتموگرنه یادش نمیمونه نخریدی هم مهم نیس

گرون نیس میخرم ولی موندم به کارفرما چی بگم که ناراحت نشه چون توی صبحت کردن یکم مشکل دارم واسه همین این تایپک زدم🥺