2777
2789

پوست من لک و جوش داره و تیرگی و زیر چشم  و کلا اینا یه سری مشکلات پوستی بعد خواستم بدونم برای کاور  پوست خوب آرایش طبیعی بهتره کنم یا مراقبت پوستی کدوم بهتره چون تو همه جا بخاطر این مشکل پوستی ها تو فشارم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تیرگی زیر چشم که از بین نمیره مگر کنترل کنی 

ولی جای جوش و قرمزی رو میشه درمان کرد اگر مشکلت خیلی جدیه باید متخصص پوست تجویز کنه برات روتین دیگران رو استفاده کنی نتیجه نمیگیری 

تاپیکهایی پر از وایب مثبت برای کنکوری ها امیدوارم بخونید و استفاده ببرید...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید برای مدتی در سایت نیستم لطفا درخواست ندید برای پرسیدن سوالات کنکوری ...روزها فکر من ایست و همه شب سخنم /که چرا غافل از احوال دل خویشتنم /از کجا امده ام امدنم بهر چه بود/به کجا میروم اخر ننمایی وطنم زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                                 باشد که یادم نرود گر تو نبودی من هیچ نبودم هیچ...! که تویی پروردگار عالمیان که تو جان منی و از تو گذر نیست مرا 

برو درمان کن بهترین راهه. لوازم ارایش خودش ب مرور پوستو خراب میکنه

برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

روتین پوستی داشته باش

زیادم اب بخور

شبام زود بخواب

قندمصنوعی رو ترک کن

هرهفته هم روبالشتی و براشای ارایشتو بشور

از ویتامین سی بخور سرد و میکرودرم واتو صورت استفاده کن

ازخیار یخ زده استفاده کن

پوستت اکی میشه