2777
2789
عنوان

عروسی‌ رفتیم عروس سیزده سالش بوده😑

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 50 پست
دقیقااا ،نمیدونم چرا بعضیا اینجورین ، انگار دشمن بچه هاشونن

بنظرم همه نبايد بچه دار بشن قبلش برن یه تستی بدن بخدا این‌ بايد یه قانون باشه 

چقدر دختر بخدا پدر مادرهایی مثل‌ اینا حیف میشن 

زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💚
آره فکر کنم‌ خواهرش هم هیکلی بود منم‌ بچگی مثل‌ این‌ دختره بودم‌ یدفعه ای تو همون قد ۱۶۱ موندم

میگن وختی بلوغ زودرس باشه قدکوتاه میمونه نمیدونم . دختر منم یازده سالش داره میشه سینه هاش یذره‌معلومه تازگیا بو عرق میده میترسم پریود شه قدش کوتاه بمونه. قدشم ۱۳۶

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگن وختی بلوغ زودرس باشه قدکوتاه میمونه نمیدونم . دختر منم یازده سالش داره میشه سینه هاش یذره‌معلوم ...

من کلاس چهارم پریود شدم‌ قبل اون‌ هیکلی بودم‌ یدفعه دیگ رشد نکردم بنظرم یه دکتر ببری خوب‌ میشه 

دیگ مث دوران قدیم داره میشه دخترو پسرا دارن تو سن کم ازدواج میکنن ن ک بلوغ زودرس دارن بعدشم خسته میش ...

دقیقا اینطور شده و این اصلا خوب نیست آمار طلاق ام زياد شده ما تو فامیل از اینا داشتیم دختره ۱۴ سالگی اینا ازدواج کرد بعد ۱۸ اینا بچه دار شد بعدش خیانت کرد جدا شد از شوهرش بچش ام الان آواره شد 

من کلاس چهارم پریود شدم‌ قبل اون‌ هیکلی بودم‌ یدفعه دیگ رشد نکردم بنظرم یه دکتر ببری خوب‌ میشه

قبل از پریود شدن ببرم؟ دخترمنم چهارمه 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

دقیقا اینطور شده و این اصلا خوب نیست آمار طلاق ام زياد شده ما تو فامیل از اینا داشتیم دختره ۱۴ سالگی ...

ماهم داشتیم یکی جدا شد یکی هم داشتیم ۱۶سالش بود ۲تا بچه داشت ۲۰ساله شد خیانت کرد نزدیک بود چند نفرم بمیرن دیگه شوهرش آدم عاقلی بود بخشیدش