سلام ما از همسایه بغلیمون شاکی هستیمهمیشه کفش و آشغالش سمت ما بود ما هم چندباری تذکر دادیم اصلا گوش نمیکرد حتی بدتر هم کرد و مدیر ساختمان هم تذکر داد پشت گوش انداخت ما هم دیدیم نمیشه یه سنگ چسبوندیم که کفشاشو سمت ما نزاره بعدش اینا اومدن سنگ رو شکوندن شوهرم هم رفت دم درشون بهشون گفت چرا شکوندین خلاصه دعوای لفظی کرد و دوباره سنگ رو چسبوند فرداش شوهرم خونه نبود با داماد دخترش زنگ درخونه ما رو زدن و به من حمله کردن حتی دخترش منو زد دانادشم هم جاکفشیامونو پرت کرد خوشبختانه دوربین هم داشتیم که همه چی رو ضبط کرده که من رفتم شکایت کردم و پرونده من سریع رفت دادگاه و درحال بررسی هست که پس فردا جلسه دومون با قاضی داریم حالا این دختره هم برای من وهمسرم شکایت کرده که توهین عادی کردیم البته منم چندتا فحش دادم الان قراره دوهفته بعد بریم شورای حل اختلاف بنظرتون چی بگیم ما نمیخواهیم سازش کنیم چون خیلی اذیتم کردن همش میگفت چرا بچه ات گریه میکنه چرا جیغ میزنه درحالیکه خودشون سگ هم میارن خونشون
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.