2777
2789
عنوان

بچم پنجاه روزشه

75 بازدید | 10 پست

سه روز پیش برای زردی یه سری ازمایشات داده .امروز عصر که بغلش کردم حس کردم خیلی سبک شده.حتی مادرمم بغلش کرد متوجه شد.خیلی استرس دارم .قبلش خیلی بی قراری میکرد تقریبا در روز ۱۵ یا ۱۶ ساعت میخوابید.ولی الان سه روزه خوابش زیاد شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروز از ظهر بی قراری میکرد فقط تو بغل میخوابید.ساعت هفت بردمش در حد پنج دقیقه اب خالی به تنش زدم.سرش رو هم یه کوچولو شامپو زدم.اولین بار بود میکردم اینکارو.اصلا حواسم به ملاج سرش نبود.ولی دستمو گرد کرده بودم حالت داره وار رو سرش میکشیدم.ممکنه اسیب زده باشم؟چون گریه کرد حتی موقع لباس پوشوندن خوابش برد.خیلی استرس دارم.

مگه دستگاه نذاشتین راه حلش فقط تند تند شیر خوردنشه و دستگاهه

چند روز دستگاه گرفتیم.ولی نمیموند تو دستگاه .یبار حواسمون نبود در حد یک دقیقه بدون چشم بند تو دستکاه بود بعد اون ترسیدم دیگه نذاشتم.الان زدیش ۷

هفت

هفت زردیش پایینه دیگه دستگاه نذار خطرناکه برای بچه. کم کم زردیش کامل رفع میشه. دکتر بچم که فوق تخصص نوزادان بود اون موقع گفت که زیر ۱۰ نیاز به دستگاه نداره. فقط شیرش بده هر یک یا دو ساعت خودش کامل می‌ره. 

دیروز از ظهر بی قراری میکرد فقط تو بغل میخوابید.ساعت هفت بردمش در حد پنج دقیقه اب خالی به تنش زدم.سر ...

نه بابا مگه الکی هست که آسیب ببینه ملاج. بچه خودم موقعی که دنیا اومده بود چند بار پیش دکتر می‌بردیم هر سری معاینه میکردن دست به ملاجش هم میزدن که ببینن نرم هست یا نه یکم فشار میدادن. نگران نباش هیچی نیست.