2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چی بود جریاناگه تایپ شده داری دوباره تعریف کن

وای ندارم ولی کلیاتش این بود ک میخواستم ازدواج کنم تو دوره نامزدی ( عقد نه ) طرف خیانت کرد و سر رفتار من ازدواج ب هم خورد💔

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸

احتمالا سینکشون شکست

https://daigo.ir/secret/1727967169      رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

اره واقن برای منم سوالهچی شد پاک شد یهو بی دلیل؟فهمیدین منم لایک کنید ببینیم داستان چی بود و بعدش چی ...

خدایا😐 حالا ی بار داشتم تصمیم درست میگرفتم تو زندگیم 😐💔

میشه برای حاجت رواییم یه صلوات بفرستی؟🥹🫠الهی خدا دلتو شاد کنه🥺🌸
وای ندارم ولی کلیاتش این بود ک میخواستم ازدواج کنم تو دوره نامزدی ( عقد نه ) طرف خیانت کرد و سر رفتا ...

تو دوره نامزدی همه مدهوش نامزدشون هستن این رفته خیانت کرده خب معلومه به درد لای جرز هم نمیخوره همون بهتر که بهم خورد

ناراحت چی هستی؟ 

رفتم پست های دیگه ات رو هم خوندم

بگذریم از اینکه دوگانگی توی حرف هات داری

مثلن یه جا میگی خانواده اش نخواست

یه جا گفتی بابای پسره نخواست

الانم میگی خیانت کرده بود....

اگر از همه این ها بگذریم،،،

بخدا استارتر جان شما سنی نداری

همش ۲۴ سالت هست

تازه تو اوج جوانی هستی

حیفی آنقدر خودت رو درگیر کنی

اگر سرکار نمیری حتمن محیط کار رو تجربه کن

خودت رو سرگرم کن

باشگاه برو 

ک بتونی مووآن کنی

و انفدر روی خودت کار کن، که راحت بتونی دکمه هرررر آدمی رو که خواستی بزنی تموم شه بره و دیگه اذیت نشی

تاپیک چجوری میترکه ؟

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲