2777
2789

مگه نتایج انتخاب رشته کنکور سراسری هنوز نیومده؟

من کاربرminiyator6cهستم بااون کاربریم بیشترفعال بودم هیچوقت خارج ازچارچوب قوانین حرفی نزدم اومدم دیدم تعلیق شدم واقعا ناراحت شدم هیچ کس پاسخگو نیست 🙃🤍مکث کن، نفس بکش، اگر باید گریه کنی اینکارو بکن، ولی هیچ وقت نا امید نشو و به راهت ادامه بده🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منطقه چندی؟

بستگی به ظرفیت استانت داره. یه استان مثل سمنان اینقدر پذیرش بالاست که با رتبه حتی ۷۰۰۰ یا بالاتر بعضا قبولی میده. یه استان هم اینقدر ظرفیت پایینه که عملا با رتبه روزانه خیلی فرقی نمیکنه. بعد رتبه شما مال کدوم منطقه اس. اینم خیلی مهمه. 

منطقه۳م

اگر منطقه دو بودی میگفتم احتمالا بیاری ولی منطقه ۳ بنظرم پنجاه پنجاهه. بازم با این بلایی که سر۱۴۰۳ ای ها آوردن هیچی معلوم نیست تا نتایج نیاد

ولی پذیرش تعهدی ها مگه استانی نیست؟ چجوری دوتا استان رو میپرسی؟🤔 خودت بومی کدوم استانی؟

اگر منطقه دو بودی میگفتم احتمالا بیاری ولی منطقه ۳ بنظرم پنجاه پنجاهه. بازم با این بلایی که سر۱۴۰۳ ا ...

ببخشید یه سوال داشتم ازتون 

درباره رشته انسانی هم اطلاعات دارید؟

اگر منطقه دو بودی میگفتم احتمالا بیاری ولی منطقه ۳ بنظرم پنجاه پنجاهه. بازم با این بلایی که سر۱۴۰۳ ا ...

ببخشید شما مشاوری؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

قزوین بعضی کد رشته ها پذیرش غیر بومی دارن ولی اولویت با پذیرش بومی 

Not Now maybe  Later