2777
2789

اینکه کامل ....نشدی خب طبیعیه .....خانم ها همیشه آماده نیستند.مثل روزهای نزدیک به پری  .مرد باید یه زمانهایی بیشتر وقت بزاره و روش‌هایی که خانم دوست داره رو اجرا کنه

اون روزی که برنامه دارید بیشتر باهم صحبت کنید باهم دوش بگیرید .یه فیلم کوتاه عاشقانه ببینید 

نزار ساز زندگی خشن آهنگ بشه 

منتظر نباش اون همه کاری کنه .خودت تلاش کن اونم بیار توی خط  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانو این مشکل کمی نیست راهکار داره اونم اینکه پیش مشاوره برید ولی هیچ وقت اسم طلاق نیارید من خودم تجربه زندگی تلخ دارم  ولی با مطرح کردن مشکلات زندگی و گفتن آنچه که دردل دارید پیش مشاوره زندگی برید تا حل بشه انشاالله با گفتنش اینجا که هیچ کس یا کمتر در شرایط کنونی شما هستن نظرها متفاوت هست اونم اولین راهکار که بهت بدن جدا بشو هست ولی اصلا فکر جدا شدن نباش چون اولین ضربه روحی خودت بعد بچه ها هستن منم بچه دارم پیش مادرش زندگی میکنن شرایط کاریم و دور بودن شاید ی ماه ی بار ببینمشون سخته واقعا انشاالله با راهنمایی پزشک متخصص و راهکارها مشکلت حل میشه توکل به خدا کن

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
اینکه کامل ....نشدی خب طبیعیه .....خانم ها همیشه آماده نیستند.مثل روزهای نزدیک به پری .مرد باید یه ...

درد من اینه نمیخامش مثل قبل

میمیرم اگه نباشه ولی بشدت ناراحتم ازش

همیشه ی حس غم دارم

بانو این مشکل کمی نیست راهکار داره اونم اینکه پیش مشاوره برید ولی هیچ وقت اسم طلاق نیارید من خودم تج ...

اخه بارها گفتم بیا بریم مشاور جدی نمیگیره

خودمم دو بار رفتم این مدت ولی متاسفانه ب دلم ننشستن 

چرا اون یبار ب فکر زندگی نباشه

ی بار اون نگه بریم مشاوره

حس میکنم مادر رابطه هستم ن زن

ممنون عزیزم.واقعا اثر داره ینی؟

این گیاه معروفه به داروی جوانی و سرزندگی. 

خاصیت های دیگه ای هم داره، ولی مهمترین خاصیتش مربوط به زیاد شدن میل جنسی است. 

فقط نباید زیاده روی بشه یا دوز بالا استفاده بشه، چون ممکنه برای بعضی ها آلرژی ایجاد کنه. 

در مقدار زیاد هم آسیاب نکن، تازه به تازه آسیاب کن، مثلا واسه چند روز. 

میتونی بگی چرا ازش ناراحتی؟ چیکار کرده؟

زیاد دعوا داشتیم قبلا

الان خیلی کم شده دعوامون

ولی چون من خفه خون گرفتم

خیلی سختی مالی کشیدم توی زندگیمون

حس میکنم اونجوری ک باید جواب فداکاری و همراهیمو نمیده

حتی الان ک وضع مالی بهتر شده هیچ وقت کادو نمیخره

بدم میاد از تکراری و عادی بودن

اخه بارها گفتم بیا بریم مشاور جدی نمیگیرهخودمم دو بار رفتم این مدت ولی متاسفانه ب دلم ننشستن چرا اون ...

خب مادر نباش .خوبه که خودت میدونی 

تمرکزت رو بزار روی حال خوب خودت .میدونم خیلی سخته .منم زنم درکت میکنم ولی باید همین راه رو بری ....یه روانشناس حسابی پیدا کن که حرفهاش به دلت بشینه و عمل کنی خیلی تاثیر میزاره

زیاد دعوا داشتیم قبلاالان خیلی کم شده دعوامونولی چون من خفه خون گرفتمخیلی سختی مالی کشیدم توی زندگیم ...

اینی که میگی زندگی بیشتر زنهاست .آیا زنی هست که به خاطر صبوری و زحماتش اونطوری که باید ازش قدردانی بشه .در آخر بهترین مرد هم میگه میخاستی صبوری نکنی یا مگه چی کم داری ؟ یا ......

باید گذشته هارو فراموش کنی وگرنه نمیزاره راحت زندگی کنی 

اخه بارها گفتم بیا بریم مشاور جدی نمیگیرهخودمم دو بار رفتم این مدت ولی متاسفانه ب دلم ننشستن چرا اون ...

نمی‌دونم چند تا بچه داری آیا بهت خیانت می‌کنه    فقط مشکل تو رابطه بینتون هست  اگه در مورد رسیدگی توجهی ممکنه و زود کنار می‌کشه سرچ کن گوگل دکتر متخصصش هست شما با توجه به مشکل همسرت متونی خودت درمانش کنی چون در رابطه جنسی زود انزالی داره و زود کنار می‌کشه داروش عطاری دارن  

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔