2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگو 😁

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

خب

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

زن عموم زیاد ادم خوبی نیست ما که باهاشون قطع رابطه کردیم سال پیش سر یه قضیه ای به مادربزرگ من تهمت زد که تو دزدی کردی ما اون موقع اونجا نبودیم عمم هم به احترام عموم اصلا چیزی نگفت بعد فرداش ثابت شد مادربزرگ من بی گناهه از همونجا تنفر عمم شروع شد عمم باخدا زن خیلی خوبیه کم پیش میاد با کسی مشکل داشته باشه العان ادامشو میگم 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻

چند روز پیش اومده بودن خونه مادربزرگمینا همه جمع بودن ما نبودیم متاسفانه زن عموم هی به مادربزرگ من تیکه می‌پرند و ته حرفش این بود که تو بچه منو نمی‌گیری وظیفه باید بگیریش مادربزرگ من همه نوه هاشو دوست داره و با جون و دل نگهداری می‌کنه ازشون اما واقعا زن عموم دختر عموم رو پرت می‌کنه سر مادربزرگم می‌ره مادربزرگم هم دیگه پیر شده نمیتونه این چند وقت مریض شده بود نمی‌تونست نگه داره دختر عمومو 

تا ابد عاشقتم تهیونگ 💜🤟🏻