2777
2789

دوسال پیش مامان یک کاری کرد حالا نمیخام اسمشو بیارم

اما از همون زمان شوهرم با مادرم بد شد

پسرمو زایمان کرده بودم تا ۱ ماهگی بچه اومد خونمون بعد دیگه شوهرم نذاشت

تا اینکه پسرم چهار ماهش بود دخترمو ناخواسته حامله شدم هیچی دیگه اخرای زایمانم بود بحث سر این بود ک کی منو دخترمو جمع کنه

مادرشوعرم می‌گفت من نمیتونم(باهام تو یک جا هستیم) من فقط محمد پسرمو( اسم مستعاره) میتونم نگه دارم از زنت و دخترت نمیتونم مراقبت کنم دیگه شوهرم مجبور شد مامانمو بگه بیاد

همه چی به ظاهر خوب بود تا اینکه باز شوهرم خرش از پل گذشت بچها از آب گل در اومدن الان میگه مامانت نیاد خونمون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه دهن سرویسیه سوهرت 

به خاطر عزت مادرتم که شده بهتره نیاد 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
اینم بگم من خونه مامانم نزدیک سه ساله نرفتمهیچی دیگه میگه مامانت نیاد توم نرو خونشونامشب خونه مادرشو ...

حقش بود مادرت نیاد سر زایمان تون 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دیشب من گوشیم خاموش بوده مامانم نگران شده زنگ زده مادرشوعرم

هیچی دیگه مامانم گفته چرا نزدیک یک‌ماهه میخام بیام خونتون علی نمیزارع بیام

مادرشوعرم گفته ها الان عصبیه فلانع شما بیا رفت و آمد کن

باز امشب میزد زیرش می‌گفت من نگفتم مامانت دروغ گفته 

امشب منو شوهرم خونشون دعوا میکردیم شوهرم هی می‌گفت گو نخور من الان مریضم نیاز دارم یکی پرستاری خودمو بکنه تا سر پا شم اما نمیزارع مامانم بیاد

میگه حق ندارع بیاد سر تا پاشو فحش میدم

منم گفتم گو میخوری

مادرشوعرمم هی دخالت میکرد می‌گفت خب نیاد چی میشه میمیری

منم گفتم میشه شما دخالت نکنی 

ظلمه بخدا چرا من نباید مامانمو ببینم یا خونه هم بریمو بیایم🙂💔

بچه هارو بزار پیش اش ،برو خونه پدرت ،بگو منو از همین جا گرفتی ،بی کس و کار نیستم

فایده ندارد مادرشوعرم بچه هامو ممکنه جم کنه من بدون بچها طاقت ندارم

البته شوهرم نمیدونه نقطه ضعفم بچهامن

آخه مامانم لج می‌کنه میگه میخام بیام خونتون چرا نباید بیامشوهرمم میگه نه

بنده خدا مادرتون کاش به خودش بیاد و خونتون نیاد